ASU Poli și-a stabilit lotul pentru Moneasa, dar nu sunt excluse noi...

ASU Poli și-a stabilit lotul pentru Moneasa, dar nu sunt excluse noi sosiri. Ce nume s-au despărțit de alb-violeți

1
DISTRIBUIȚI

reunire asu poli (7)

Antrenorul Sorin Brîndescu a anunțat azi lotul de 23 de jucători care se va deplasa pentru stagiul centralizat din județul Arad. ASU Politehnica a înregimentat două nume noi deocamdată și se desparte de alți doi jucători care au evoluat mai puțin în tur. Liderul C4 a purtat în această perioadă discuții și cu jucătorii timișoreni care nu mai sunt doriți de ACS Poli.

ASU Poli îi are deocamdată la capitolul noutăți pe atacantul Andrei Sulea (ex-Bihor) și fundașul Miodrag Todorov, ultimul a sosit împrumut de la ACS Poli după ce nu a mai dorit să continue la Becicherecu Mic. ”Afacerile” cu concitadina de Liga I ar putea continua în privința altor nume. Managerul sportiv Marius Cociu a recunoscut la emsiunea ”Divizia locală” de la Digi 24 Timișoara că a purtat discuții cu fotbaliștii timișoreni rămași în afara lotului lui ACS.


E vorba de Alex Popovici, Cristi Boldea, Andrei Artean și Adrian Poparadu. Deocamdată jucătorii și-au păstrat opțiunile deschise, având în continuare de primit bani la actualul club. De asemenea alb-violeții îl vor urmări în continuare pe talentatul Patrick Peter (15 ani), junior care va începe în această iarnă pregătirea la centrul lui Lazio Roma.

Liderul C4 s-a și despărțit de două nume după cum se arată pe druckeria.ro. Alex Rus, atacant care a bifat un singur meci în campionat în tur, va fi împrumutat probabil în Liga a IV-a Timiș, de el s-a interesat și Millenium Giarmata, colega de serie codașă. În timp ce fundașul Cristian Andrei Aldea, care era împrumutat de la LPS Banatul și care a evoluat doar la echipa a doua din Municipiu, se mută cu școala la Alba Iulia.

ASU Poli va sta în cantonament până în data de 6 februarie. Sâmbătă, la ora 11, timișorenii vor disputa un prim test cu divizionara secundă Olimpia Satu Mare la Salonta. Pe 3 februarie liderul C4 va juca împotriva unei formații din Liga a IV-a Arad, Gloria Lunca Teuz Cermei, iar la întoarcerea din cantonament echipa se va opri la Chișineu Criș pentru un test cu liderul din D-Arad, Crișul.

Lotul pentru Moneasa conform druckeria.ro:

Portari: Paul Burtic, Robert Rogojină, Emanuel Fișteag;
Fundași: Dănuț Bilia, Narcis Damian, Alexandru Contescu, Carol Taub, Branimir Stefanovici, Cristian Gălan, Ionuț Ugocian, Miodrag Todorov;
Mijlocași: Dinu Rebenciuc, Alexandru Birău, Mădălin Stancu, Răzvan Ghinescu, Marco Giuricici, Ionuț Vucea, Dorin Codrea, Andrei Țugui, Marius Marin;
Atacanți: Alexandru Bădăuță, Flavius Tulcan, Andrei Sulea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.