ASU Politehnica se întărește cu încă un jucător crescut la concitadina din...

ASU Politehnica se întărește cu încă un jucător crescut la concitadina din Liga I. Cine s-a mai pregătit cu liderul din C

0
DISTRIBUIȚI

reunire asu poli (11)

Alb-violeții din C au avut azi parte de un joc-școală cu echipe formate din trialiști și jucători de bază. Antrenorul Sorin Brîndescu are până acum două certitudini pentru cantonamentul de la Moneasa. ASU Poli se va baza mai mult ca sigur în retur pe atacantul Andrei Sulea (ex-FC Bihor) și fundașul Miodrag Todorov (ex-Mama Mia). Cel din urmă a făcut parte și din lotul lui ACS Poli.

Din pleiada de jucători sosiți în probe, Sorin Brîndescu a păstrat nouă nume pentru a fi testate. La Baza 2, o parte dintre ei au evoluat în ”Echipa galbenă”, care s-a impus în fața celei ”roșii” cu 7-4. Golurile primilor au fost înscrise de Patrick Peter (Banatul), Vucea, Tulcan (4 goluri) și Todorov. Pentru învinși au înscris Țugui, A. Niță, P. Peter și Birău.

Miodrag Todorov (20 de ani) e principala noutate din lotul lui ASU față de reunire. Fundașul central timișorean a crescut la vechiul club alb-violet, apoi a trecut în curtea lui ACS Poli, de unde a fost cedat la Mama Mia Becicherecu Mic. El a fost în tur o piesă de bază în defensiva ”pizzerilor”, care sunt măcinați de incertitudini în iarnă. Văzut ca un urmaș al lui Srgian Luchin în perioada junioratului, Todorov mai avea opțiunea de a evolua în ligile inferioare din Serbia și alături de Andrei Sulea face parte din planurile echipei pentru retur.


La fel ca în pauzele precedente, Ioan Mera s-a pregătit și el în cursul săptămânii cu ASU Poli. De la începutul sezonului în lotul timișorean se află un alt tânăr crescut la ACS Poli, Marius Marin.

”Cu siguranță vor veni cu noi în cantonament Todorov și Sulea. Mai sunt câțiva jucători tineri, de perspectivă, cu un potențial foarte frumos. În ceea ce-l privește pe Patrick Peter (născut în 2000), e un jucător foarte talentat, dar cred că e încă destul de crud pentru competițiile de seniori. Trebuie să muncească la fel de mult și în continuare pentru a progresa”, a declarat Sorin Brîndescu pentru Druckeria.ro. Timișorenii vor pleca miercurea viitoare în cantonamentul de la Moneasa cu un lot de 23 de jucători.

Echipa Galbenă: Rogojină – Braniște (Craiova), Bilia, Todorov (Mama Mia), Damian – Vucea, Maxim (Cermei), Codrea, Țugui – Sulea (Bihor), Tulcan. A mai intrat Stefanovici.

Echipa Roșie: Burtic – Macovei (Jimbolia), Ugocian, Gălan, Taub – Birău, Oprea (ACS Poli), Marin, P. Peter (LPS Banatul) – A. Niță (Jimbolia), Bădăuță. A mai intrat Rebenciuc.

Suporterii își fac azi planurile

Azi, de la ora 17.00, la Facultatea de Mecanică are loc ”Adunarea Generală a Membrilor Cotizanți ai Societății Sportive Politehnica Timișoara”, pentru a pune la punct planul de abordare a returului acestui sezon. Druckerii vor prezenta bilanțul anual, bugetul și toți cei care contribuie la bunul mers al echipei sunt invitați la discuții și propuneri. ”Timișorenii vor înțelege mai devreme sau mai târziu că proiectul nostru își poate atinge potențialul maxim pe măsură ce suntem tot mai mulți și ne implicăm activ… Vom demonstra că se poate construi un club de fotbal curat, care să nu depindă de puterea financiară a unui patron sau de vreo culoare politică”, spune Sebastian Novovic, liderul AST Druckeria. Printre ultimii ”adepți” ai cardului gold de membru se află fostul internațional Ion Timofte, acum manager la Boavista Porto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.