Bărbatul dispărut de la începutul anului în Munții Banatului nu mai...

Bărbatul dispărut de la începutul anului în Munții Banatului nu mai este căutat de nimeni. De ce au luat autoritățile această decizie

0
DISTRIBUIȚI

Sîrbu Ion Costel

Nimeni nu îl mai caută, de azi, pe Ion Costel Sârbu, bărbatul de 38 de ani, dispărut pe 2 ianuarie în Cheile Nerei. Acesta nu a fost găsit, în ciuda faptului că, cu o medie de 65 de persoane pe zi, zona a fost efectiv scotocită timp de nouă zile.

„Sub autoritatea prefectului județului Caraș Severin, toți cei implicați au stabilit sistarea căutărilor până la apariția unor eventuale noi informații. Timp de nouă zile, bărbatul a fost căutat zilnic, folosindu-se inclusive tehnică specială – bărci, scafandri, ATV-uri, mașini de teren, câini special antrenați.


s-a cercetat o suprafață de 10.000 de hectare cu o medie de 65 de căutători în fiecare zi”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Marius Săndulescu, ofițerul de presă al jandarmilor cărășeni.

Ion Costel Sârbu, un bărbat de 38 de ani din Sasca Montană este căutat după ce a plecat sâmbătă, 2 ianuarie, dimineață de la sălașul din Poiana Lunii și nu s-a mai întors. Oamenii din localitate afirmă că obișnuia să plece și că era „întărit de viață”, nefiind cunoscut cu boli sau alte suferințe. Ei și jandarmii speră să fi ajuns la un alt sălaș. În caz contrar, sigur a murit, iar corpul îi va fi mâncat de animale. „Dacă s-a rătăcit și nu a ajuns în altă parte, sunt slabe șansele să supraviețuiască. Noi sperăm să fi plecat și când se încălzește vremea să îl găsim la un alt sălaș”, a mai spus jandarmul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.