BC SCM Timișoara cedează în final după ce a avut un avantaj...

BC SCM Timișoara cedează în final după ce a avut un avantaj mare pe terenul Mureșului. Cine s-a remarcat dintre noile achiziții ale ”leilor”

0
DISTRIBUIȚI

bct energia (1)

”Leii din Banat” au început cu stângul noul an deși au făcut un meci bun pe terenul lui Tg. Mureș. Codașă în Liga Națională, BC SCM Timișoara a condus pe terenul ”tigrilor” și cu 14 puncte în sfertul 3, dar a avut parte de un final negativ, în care a cedat cu 88-92. În trupa pregătită de Nenad Mandic au debutat și ultimele trei achiziții.

Mladen Jeremic a început jocul în teren pentru BC Timișoara, alături de Zivanovic, Dundjerski, Djapa și Toth.


În timp ce celelalte nume noi, Veselin Veselinov și Joshua Warren, au intrat pe parcurs. Mureșenii, aflați pe locul 4, au fost oarecum surprinși de bănățeni. Primul sfert s-a încheiat la egalitate, scor 24-24. BC Timișoara avea să-și aconteze a doua pătrime (30-24) și să intre în mod surprinzător cu avantaj la cabine.

Mai mult, în sfertul 3 Jeremic și-a dus echipa la +14 după o triță. Din păcate, strădaniile lui Djapa și Dundjerski au fost în van, gazdele revenind și câștigând două puncte față de scorul la pauză. Ultima pătrime avea să fie pe muchie de cuțit. BC Mureș a avut opt puncte avantaj și 7 când mai erau doar 38 de secunde din meci, dar tot a tremurat pe final în urma reușitei lui Zivanovic. Acesta i-a adus pe ”lei” la 88-91, când mai erau trei secunde din duel. Mohammed, cu 1 din 2 la ”libere” a avut însă ultimul cuvânt.

BC SCM Timișoara cedează ușor frustrant după un meci cu lucruri pozitive. ”Revenitul” Dalibor Djapa a pus 22 de puncte pe tabelă, Mladen Jeremic (20), Veselin Veselinov (12), Zivanovic (9), Dundjerski (8), Toth (6), Milencovici (5) și Warren (4), au fost ceilalți marcatori ai alb-violeților. Coșgheterul partidei a fost Goran Martinic, cu 33 de puncte. BCT rămâne cu două victorii și joacă peste opt zile pe terenul Clujului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.