BC SCM Timișoara SUFERĂ prima pierdere importantă în iarnă. A plecat un...

BC SCM Timișoara SUFERĂ prima pierdere importantă în iarnă. A plecat un străin care nu a stat nici două luni la echipă

1
DISTRIBUIȚI

bct (5)

Supraviețuirea ”Leilor din Banat” în prima ligă pare o misiune care se complică tot mai mult în ciuda îmbunătățirii situației financiare. BC Timișoara l-a pierdut oficial pe experimentatul Vujadin Subotic. Jucătorul care a avut o contribuție majoră la singurele victorii ale alb-violeților din acest sezon a ales să-și continue cariera în Slovacia, la Inter Bratislava.

Subotic a sosit în noiembrie la timișoreni ca extra-transfer. Muntenegreanul în vârstă de 34 de ani acoperă posturile 2 și 3 și a avut impact imediat în formația bănățeană. Contribuind decisiv la succesul cu Gaz Metan, scor 92-86, partidă în care a debutat cu 28 de puncte.


De asemenea el a fost coșgheter și în duelul câștigat surprinzător în fața Oradiei, scor 89-84. El a avut medii de 13.4 puncte, 2.8 recuperări și 1.1 pase decisive pentru bănățeni în cele doar șapte jocuri bifate.

Vujadin Subotic se număra printre jucătorii care semnaseră doar până în iarnă cu BC Timișoara. În aceeași situație Dalibor Djapa și Ivan Jelenic, conform declarațiilor antrenorului Milorad Perovic. Extrema din Fosta Iugoslavie a semnat cu Inter Bratislava, deținătoarea Cupei Slovaciei, scrie site-ul 24secunde.ro. Subotic mai evoluase în România pentru CSM Oradea și are o carieră bogată în spate, jucând inclusiv pentru Steaua Roșie Belgrad.

BC SCM Timișoara se reunește astfel la mijlocul acestei săptămâni în formulă restrânsă și mai poate efectua doar trei transferuri în acest sezon, fie că vorbim de jucători străini sau români. Primul meci din noul an pentru ”lei” va fi în jurul datei de 16 ianuarie la Tg. Mureș.

1 COMENTARIU

  1. DeMaio ce bine ca au modernizat sala,acuma stai in fotoliu.Oare lui Zlatko ii place in Iran?De unul singur castiga fara probleme meciul cu Galatiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.