Timișorenii de la Cargo, Negură Bunget şi Daos au nevoie de sprijinul...

Timișorenii de la Cargo, Negură Bunget şi Daos au nevoie de sprijinul publicului, la premiile Metalhead Awards. Cum poți vota

1
DISTRIBUIȚI

daos (3)

Formaţiile timişorene Cargo şi Negură Bunget se află printre trupele care concurează la premiile Metalhead Awards 2015, gala de decernare a acestora urmând să se desfăşoare în 30 ianuarie la Bucureşti, la Arenele Romane. Printre categoriile prezente se numără şi „Best Rock Temple“, unde alături de Daos Club din Timişoara mai figurează Rockstadt (Braşov), Fabrica (Bucureşti), Quantic Pub 2 (Bucureşti) şi Question Mark (Bucureşti).

Trupa Cargo se află momentan în topul preferinţelor la categoria Best Romanian Metal Show (Artişti Români), cu concertul lor Cargo 30 ani la Metalhead Meeting, iar cei de la Negură Bunget sunt nominalizaţi la Best Romanian Metal Album, Best Romanian Metal Video (La hotarul cu cinci culmi).


Voturile se pot acorda până în data de 10 ianuarie, iar la nota finală se iau în considerare 60 la sută din voturile publicului.

Formaţiile câştigătoare vor fi prezente la gala de decernare a premiilor, unde vor cânta şi irlandezii de la Primordial. Irlandezii revin in Romania la cererea publicului după showul fenomenal de la METALHEAD Meeting 2015 şi vor fi premiaţi pentru cel mai bun şi mai iubit album al anului 2015 în Romania: „Where Greater Men Have Fallen”. Formată n 1987 în Skerries, Dublin, Primordial este prima trupă de black metal irlandeză şi unul dintre cele mai mari nume ale scenei internaţionale. Cu 8 albume de studio la activ, un album live, un EP, un demo şi două split releaseuri, trupa mereu şi-a ţinut fanii în priză cu showuri electrizante acompaniate de un sound pe măsura numelui.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.