Ce soluție HALUCINANTĂ a găsit Primăria Timișoara pentru a rezolva problema indicatorului...

Ce soluție HALUCINANTĂ a găsit Primăria Timișoara pentru a rezolva problema indicatorului lipit cu bandă adeviză

1
DISTRIBUIȚI

IMG_3911

Administratorii orașului au găsit soluția salvatoare pentru penibilitatea de a lipi cu bandă adezivă un semafor la una din cele mai importantă intersecții din oraș. După ce PRESSALERT.ro a atras atenția asupra situației, membrii Comisiei de circulație au intervenit. Ei ș-au intrat în rol și au dispus o măsură: cea mai simplă dintre toate. Nu, nu s-au cumpărat șuruburi pentru montarea semaforului, ci acesta a fost pur și simplu desființat, așa cum se vede și în imaginile surprinse în același loc.

Semafoarele prinse cu scotch se găseau, culmea, în centrul Timișoarei. Grijulii, angajații firmei care le-a montat au tras mai multe rânduri de bandă adezivă pentru ca lucrarea ”să țină”.

Timișoara s-a umplut cu semafoare în mandatul fostului primaru, Gheorghe Ciuhandu.


Semafoare au apărut la fiecare colț de stradă, și, mai mult, cele existente au fost dublate de mini-semafoare  montate pe stâlpi mai jos, la nivelul  la care un șofer de autoturism le poate privi direct. Toate acestea, plus alte instrumente și obiecte de semnalizare rutieră sau stradală au fost puse la dispoziția orașului de compania SC Rosign SRL, firmă abonată de Ciuhandu la banii publici, și care a încasat milioane de euro din buget, de-a lungul timpului. Totul a început după ce  managerul SC Rosign SRL, Dan Văcaru, a devenit, în 2009, membru în Comisia de Circulație a Primăriei Timișoara condusă, la vremea respectivă de țărănistul Gheorghe Ciuhandu.

În urma manevrei, Curtea de Conturi a constatat că numai în perioada 2010 – 2012 s-a creat un prejudiciu de aproape 3,1 milioane de lei care i se impută acum fostului edil, dar și altor factori de decizie din Primăria Timișoara, într-un proces penal pentru abuz în serviciu care tocmai ce a fost redeschis pe rolul Judecătoriei Timișoara.

IMG_3820

1 COMENTARIU

  1. Metodă de șifonare a banilor publici în special în apropierea campionilor electorale!!! Pe Tacke Ionescu sunt semafoare la aproximativ 100m unul de altul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.