Cel mai bun show metal în România, un nou premiu pentru timişorenii...

Cel mai bun show metal în România, un nou premiu pentru timişorenii de la Cargo

0
DISTRIBUIȚI

cargo

Timişorenii de la Cargo au câştigat premiul pentru cel mai bun show metal în România, la premiile Metalheads Awards, decernarea acestor distincţii urmând să se desfăşoare la sfârşitul lunii ianuarie, la Bucureşti.

Alături de Cargo, la aceste premii au mai concurat, din Timișoara, Negură Bunget (Best Romanian Metal Album şi Best Romanian Metal Video – „La hotarul cu cinci culmi”), şi Daos Club (Best Rock Temple).

Membrii formaţiei Cargo au la sfârşitul anului trecut titlurile de cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local, desfăşurată la Sala Capitol.


Evenimentul a avut parte de un „laudatio” rostit de primarul Nicolae Robu şi de un discurs susţinut de Corneliu Vaida. La începutul lunii decembrie a anului trecut, membrii trupei Cargo au fost decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis, pentru activitatea lor cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria B „Muzica”.

Trupa Cargo s-a înfiinţat la Timişoara, în toamna anului 1985. Muzicienii care alcătuiesc formaţia Cargo au susţinut un concert special cu ocazia aniversării a trei decenii de existenţă a trupei, în luna iunie a anului trecut, în cadrul manifestărilor Serbările Timişoreana, care au avut loc în parcarea Iulius Mall. Trupa Cargo s-a înfiinţat la Timişoara, în toamna anului 1985 şi a câştigat de-a lungul anilor o serie de premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.