CH Poli revine acasă cu o victorie și două eșecuri după turneul...

CH Poli revine acasă cu o victorie și două eșecuri după turneul de la Sabac. Ce a spus antrenorul Pero Milosevic despre jocurile de pregătire din Serbia

0
DISTRIBUIȚI

CH Poli Steaua (14)

Clubul de handbal alb-violet a avut parte de trei teste în Serbia pe final de săptămână. Adversarii au fost gazda de la Metaloplastika Sabac, în două rânduri, și puternica formație croată RK Zagreb. CH Politehnica a obținut joi singura victorie și se pregătește de primul meci oficial din 2016, cel cu Minaur Baia Mare de pe teren propriu.

După dubla cu Vojvodina din ”Olimpia”, SCM CH CSU Politehnica s-a mutat în Serbia pentru un turneu amical. În prima zi a întâlnit RK Zagreb, într-un meci cedat cu scorul de 14-17 (6-8).


Timofte 7 goluri și Pejovic 4, au fost principalii marcatori ai timișorenilor. În al doilea test de joi echipa lui Pero Milosevic s-a impus în fața gazdei Metaloplastika Sabac, scor 20-16 (11-7). În acest meci au marcat: Păiuş 4 goluri, Neamţu 4, Şimicu 4, Santeiu 3 și Furak 3. Ambele amicale din această zi au avut o durată mai scurtă de timp. “Sunt mulţumit de cum am jucat, s-au făcut câteva greşeli, dar per total jocul a fost bun. Referitor la primul meci, nu sunt bucuros niciodată când nu câştigăm, dar în prima zi au fost două jocuri în care pentru mine nu a contat rezultatul. În primul meci am rulat principalii jucători, iar în al doilea i-am introdus pe cei mai tineri, ca să capete mai multă experienţă”, a declarat după cele două jocuri Pero Milosevic, tehnicianul alb-violeților.

În fine, astăzi, echipa din Sabac și-a luat revanșa. A fost Metaloplastika – CH Poli 26-22 (14-11). Bănățenii avându-i pe Chikovani 4 reușite, Lasica 4, Păiuş 3, Timofte 3 și Neamţu 3, ca principali realizatori. 

Pentru jucătorii timișoreni urmează două zile libere, urmând ca antrenamentele să fie reluate luni. Joi, de la ora 18.15, CH Poli dă piept cu Minaur Baia Mare în Sala ”Constantin Jude”, la doar trei zile distanță urmează o deplasare la Focșani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.