Concert eveniment cu muzica live a discului „Timişoara Sacra Fame”

Concert eveniment cu muzica live a discului „Timişoara Sacra Fame”

0
DISTRIBUIȚI

radustoica

Muzicianul timişorean Radu Stoica – care în viaţa de zi cu zi este managerul economic al Tribunalului Timiş – va susţine un concert – eveniment care va cuprinde muzica live a discului Timişoara Sacra Fame şi alte compoziţii, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 5 februarie de la ora 21.00, la 1740 Music Cafe.

Radu Stoica a realizat un proiect amplu, dedicat oraşului Timişoara, alături de câţiva prieteni de suflet, albumul numit Timişoara Sacra Fame propunându-şi să reamintească tuturor celor interesaţi că „spiritul Timişoarei n-a murit“. „Ideea de a compune o odă – imn despre oraşul Timişoara mi-a aparţinut, în condiţiile în care am constatat cu multă amărăciune o degradare continuă a vieţii culturale şi artistice a oraşului şi un dezinteres major sau chiar o complicitate în acest sens a unei importante părţi a comunităţii locale, mai mult sau mai puţin implicate în viaţa şi faima oraşului.


Astfel, împreună cu membrii trupei Vest am decis că s-ar impune a se realiza un proiect pe care noi îl considerăm ca şi o iniţiativă lăudabilă şi necesară – pe care sperăm o susţină şi să o urmeze şi alţii – de a dovedi oraşului nostru şi oamenilor valoroşi care au dus faima cetăţii că spiritul Timişoarei nu a murit şi în acest sens pentru a renaşte şi a duce mai departe acest spirit, este necesar să ne aducem şi noi o mică contribuţie. Animaţi de această dorinţă, s-a născut proiectul «Timişoara, Sacra Fame», care, ca şi simbolistică, reprezintă omagiul nostru cetăţii – Timişoara Glorie Eternă“, ne-a declarat Radu Stoica.

Albumul a apărut la casa de discuri Electro Record şi cuprinde 18 melodii care păstrează structura clasică a baladelor rock, cu influenţe raggae, blues, folk. „La acest proiect un aport important şi-au adus un grup de prieteni cu suflet mare pe care doresc să îi menţionez: El Mano, Diana Pap, Alina Adriana Iuga, Lajos Varadi Eduard, Ioan Puiu Popa, Screciu Viorel, Marcu Horia, Lucu Valeriu Iocşa, Foto Leo Coste, Studio foto Robi, filmări Dalibor Miovan, George Găină şi nu în ultimul rând Casa de Discuri SC Electro Record Timişoara, prin manager ec. Ardeleanu Mihăiţă, prin deschiderea şi bunăvoinţa căruia am reuşit să asigurăm munca de studio şi care se ocupă în continuare de promovarea, lansarea şi vânzarea pe piaţă a albumului“, a mai adăugat Radu Stoica.

Lansarea acestui disc a avut loc în luna septembrie a anului trecut, cu un recital susţinut în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş.

Foto: Călin Ilea – GBOB România

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.