Consilierul primarului Robu, Marian Vasile, spune că totul este în regulă în...

Consilierul primarului Robu, Marian Vasile, spune că totul este în regulă în scandalul Mercedes-ului de 74.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI

marian vasile (4)

Totul este în ordine – aceasta este atitudinea adoptată de consilierul personal al primarului Nicolae Robu, Marian Vasile, lider al consilierilor judeţeni ai PNL Timiş pe tema scandalului privind costul maşinii de serviciu a primarului Nicolae Robu, un Mercedes cumpărat de Retim cu 74.000 de euro.

Întrebat cum comentează costul maşinii, Vasile a spus că „eu în cadrul PMT sunt responsabil de secţiunea de Dezvoltare, de aceea nu este atributul meu să răspund la acest subiect care ţine de o altă arie de competenţă din cadrul Primăriei Timişoara şi eu cred că domnul primar va explica foarte bine cum stau lucrurile, din punctul meu de vedere nu este nicio problemă”.

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă liberalul s-a plâns şi de incapacitatea lui Titu Bojin la conducerea Consiliului Județean Timiș deşi proiectul pasajului rutier Michelangelo gestionat de șeful său de partid, primarul Nicolae Robu, s-a dovedit a fi plin de probleme, pentru că din asfalt iese apă, compromițând astfel o investiție de 48 de milioane de lei.

Vasile însă nu a dorit să facă comentarii pe marginea pasajului Michelangelo declarând că „Primăria Timişoara a gestionat şi implementat şi finalizat 35 de proiecte cu fonduri europene cu câteva restanțe de terminat până în luna iunie.


CJT condus de membrii PSD a reușit să piardă toate cele patru proiecte pe fonduri europene. Eu țin să precizez că PSD prin majoritatea pe care a creat-o la CJT a blocat implementarea acestor proiecte. Domnul primar Nicolae Robu a făcut o prrecizare că aproximativ doar 2% din aceste fonduri de sute de milioane de euro au fost pierdute, eu cred că este o cantitate acceptabilă, deși am fi dorit să vedem un grad de absorbţie de 100%, dar comparativ cu Craiova care are o problemă gravă cred că totul este în ordine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.