Daniel Stanciu a explicat strategia ”epurărilor” la ACS Poli. Ce a spus...

Daniel Stanciu a explicat strategia ”epurărilor” la ACS Poli. Ce a spus despre situația celor care nu mai sunt doriți și ce întăriri sunt așteptate

3
DISTRIBUIȚI

prezentare-acs-poli-18-1024x683

Managerul sportiv al timișorenilor a lămurit azi situația lotului pregătit de Florin Marin, unul „franjurat” serios la început de an. Daniel Stanciu a explicat că se vrea despărțirea de 10-11 jucători pentru a se reduce din cheltuieli și pentru a face astfel loc la măcar cinci nume noi. Printre cei care s-au despărțit deja de ACS Poli se numără Sarmov, Pap și Lazăr, dar bulgarul e hotărât să le facă probleme bănățenilor.

”Sunt 10 sau 11 jucători de care s-ar putea să ne despărțim. Noi trebuie să coborâm un pic nivelul salarial brut… Am purtat discuții. Fizic e plecat Sarmov, Pap și Alex Lazăr. Cu restul urmează zilele următoare. Le-am dat termen până luni, dacă vor să rezilieze în condițiile clubului. De luni, marți vom relua discuțiile cu ei”, a declarat Daniel Stanciu la emisiunea ”În prelungiri” de la TVR Timișoara.

”Curtean a și primit hârtie, are trei săptămâni posibilitatea să se antreneze cu alte echipe, să găsească o soluție. Kirschstein deocamdată nu, o decizie eu personal am propus să continue dacă i se va micșora contractul… Dacă nu sunt de acord jucătorii rămân în cadrul clubului. Toți au contract până în vară. Cu Poparadu sperăm să reziliem pe cale amiabilă, dacă nu va fi unilateral și ne vom judeca”, a adăugat Stanciu. Despre situația bulgarului Georgi Sarmov care s-ar fi îndreptat spre FIFA pentru banii restanți, acesta a precizat: ”Sarmov nu a mers încă, dar am primit o scrisoare… Atitudinea lui nu a fost corectă. E adevărat, avem restanțe, dar nu e singurul în situația asta.


Și nu e singurul club, nu a respectat înțelegerea verbală”.

Stanciu își reproșează că s-au prelungit mai multe contracte în vară, ale unor jucători care au avut apariții sporadice. Clubul vrea să se despartă și de Popovici, Boldea și Artean, ultimul însă s-ar putea să fie împrumutat în B deoarece aparține și de vechea societate Politehnica. Practic, ACS Poli e dispusă să renunțe la cei care nu vor să continue în condițiile de criză, unor jucători fiindu-le propusă diminuarea contractului deși nu se dorește o despărțire de ei.

Jucătorii care vor pleca vor face loc unui număr mai mic de nou sosiți, pentru a ajuta bugetul. ”Sigur vor veni, suntem în contact cu cinci jucători, și români și străini… Ne dorim să facem reducerea și apoi să vină”, a explicat Stanciu. La echipă vor sosi și străinii doriți în continuare, Hernandez, Llorente și Pedro Henrique, dar brazilianul nu e încă apt fizic.

Conform oficialului clubul își dorește să transfere doi mijlocași centrali, un mijlocaș stânga, un mijlocaș dreapta, un portar și un atacant. Dar că nu ar fi exclus să sosească și un fundaș central, în cazul în care se înregistrează noi plecări.

Practic e președinte interimar 

Daniel Stanciu a spus că se bucură de mână liberă de la Consiliul Director al ACS Poli în luarea deciziilor privind lotul. Timișorenii nu au președinte după demisia lui Liviu Anton. ”Urmează să se convoace în două săptămâni Adunarea Generală și în acel moment va fi ales noul președinte al clubului (…) Cel mai important e să aducem un președinte care poate să rezolve această problemă, în condițiile în care poate să nu vină sau poate să fie negativ răspunsul de la Curtea de Conturi… Eu i-am spus domnului Robu opțiunea mea”, a concluzionat Stanciu pentru aceeași sursă. Acesta a vorbit și despre o soluție-surpriză: ”Sunt o variantă-două de a aduce un investitor. Sunt interesați, dar din păcate nici timpul nu îți permite, nici regulamentul… Dar sper să se rezolve. Domii Robu și Bojin sunt aplecați spre această problemă”. Conform unei surse din cadrul clubului nu e exclus ca postul să rămână liber până la finele sezonului.

ACS Poli va pleca în cantonamentul din Antalya pe data de 21 ianuarie, locație în care va disputa cinci jocuri amicale.

 

3 COMENTARII

  1. JEGODIE ce esti ai adus la Timisoara toate licheleele ,,si acuma dupa ce neai mancat bani vrei sai dai afara sa te speli tu pe maini ,,, afara cu ei dar si cu tine BANDITULE ORDINAR ce esti …de ce lai mai bagat titular pe NEAMT dupa gafa cu Dinamo de ce lai mai fortat daca stiai ca oricum zboara de la Poli ”’ca sati iei comisioanele ..TARATURA ce esti…

  2. „Sunt interesați, dar din păcate nici timpul nu îți permite, nici regulamentul… Dar sper să se rezolve. Domii Robu și Bojin sunt aplecați spre această problemă”

    o formulare precisa a cetii ce domneste in club.

  3. Sarmov nu a aratat mare lucru, dar Stanciu ascunde adevarul. lui Sarmov nu i s-au platit niste salarii si contractul sau nu s-a incheiat in cazul asta, iar el nu se poate transfera, simplu. si nu e normal sa-si ceara salariul atunci pina la terminarea contractului? ce ne abureste asta, crede ca sintem din Moldova?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.