Dascăli şi cercetători de la Universitatea de Vest din Timişoara, premiaţi de...

Dascăli şi cercetători de la Universitatea de Vest din Timişoara, premiaţi de Academia Română pentru rezultate remarcabile. Despre cine este vorba

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

Nouă profesori şi cercetători de la Universitatea de Vest din Timişoara au fost premiaţi pentru rezultatele remarcabile de cel mai înalt for academic din România, Academia Română. Aceştia au obţinut distincţii pentru lucrări în ştiinţe tehnice, istorice, matematice, cât şi în tehnologia informaţiei publicate în anul 2013.

Potrivit organizatorilor, premiile Academiei Române se acordă oamenilor de ştiinţă şi litere, artiștilor români, din țară sau din străinătate, pentru meritul de a fi contribuit, prin activitatea și opera lor, la dezvoltarea culturii și științei românești.


„Oamenii sunt cea mai de preț resursă a unei universități, astfel că nu putem vorbi de performanță fără cercetători de valoare. Distincțiile subliniază ceea ce clasamentele internaționale au notat deja, faptul că UVT are o bază solidă în cercetare. Ne propunem să mergem pe același drum și să investim în continuare în oameni”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara.

Profesorii şi cercetătorii de la Universitatea de Vest din Timişoara care au fost distinși de către Academia Română sunt: Radu Păiuşan, Petru Jebelean, Marius Paulescu, Eugenia Paulescu, Paul Gravilă, Dana Petcu, Georgiana Macariu, Silviu Panica, Ciprian Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.