De Ziua Culturii Naţionale, la Timişoara s-a inaugurat Biblioteca ALDE. Unde are...

De Ziua Culturii Naţionale, la Timişoara s-a inaugurat Biblioteca ALDE. Unde are sediul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1897276496">

biblioteca alde (7)

ALDE Timiş a ales să celebreze Ziua Culturii Naţionale, zi care reprezintă data naşterii poetului naţional al românilor Mihai Eminescu (1850 – 1889) într-un mod cu totul inedit. Convins că cititul schimbă pentru totdeauna în bine vieţile adulţilor şi ale copiilor senatorul ALDE Timiş, Petru Ehegartner, a declarat în repetate rânduri oamenii trebuie încurajați că citească. La inaugurarea Bibiliotecii ALDE, senatorul ALDE Petru Ehegartner a declarat că „a fost o inițiativă a unui grup de tineri din partid, în special a domnului secretar Marian Cucşa. Dorim ca în acest spațiu si avem un mediu de intimitate culturală, un spațiu de dezbatere pe marginea unor idei, dar şi un loc un în care tinerii și nu numai să poată crește cultural”.

Nu mai puţin de 3.000 de volume îi vor aştepta pe pasionaţii de lectură în sediul Bibliotecii ALDE situată în Primăria Veche, culmea ironiei – chiar în sediul fostului PC condus de Maria Grapini, faimoasă pentru problemele cu limba română. Trebuie spus că volumele nu pot fi luate acasă cu titlul de împrumut, însă cititorii pot vor putea servi un ceai în timp ce lecturează. Deocamdată biblioteca va fi deschisă doar sâmbăta şi duminica, între orele 9.00 și 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.