Doi marocani, prinși de polițiștii de frontieră timișeni în timp ce încercau...

Doi marocani, prinși de polițiștii de frontieră timișeni în timp ce încercau să treacă ilegal granița cu Ungaria

1
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera monitorizare

Doi cetăţeni din Maroc au fost depistaţi în zona Sânnicolau Mare în timp ce intenţionau să treacă ilegal frontiera.

Cele două persoane se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre interiorul ţării, spre frontieră.


Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare i-a reținut. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, persoanele de sex masculin, cu vârste de 23 şi 32 de ani, sunt cetăţeni din Maroc, care au declarat că intenţionau să ajungă ilegal în vestul Europei deoarece nu deţineau vize pentru Spaţiul Schengen. Conform cercetărilor, s-a stabilit ca cei doi s-au deplasat pe jos, pe câmp, până în momentul reţinerii. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor doi bărbaţi şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă continuată”, arată Biroul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara.

Persoanele în cauză au fost predate unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

1 COMENTARIU

  1. „cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă continuată”
    mai omule cum poti scrie o asemenea prostie, ce trecere frauduloasa cand ei se deplasau spre frontiera, nu au apucat s-o treaca!!!!!!
    P.S. mea culpa , daca ai primit comunicatul de la imbuibata de Roxi Costache….este o explicatie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.