Două noutăți la Ripensia în primul amical sub conducerea cuplului Steop-Trandu. Pe...

Două noutăți la Ripensia în primul amical sub conducerea cuplului Steop-Trandu. Pe cine nu se mai bazează roș-galbenii și care sunt planurile pe termen scurt

1
DISTRIBUIȚI

ripensia ineu (11)

”Ripi” a disputat ieri primul joc al iernii în compania unei echipe din ”Județ”, Recolta Călacea. Jocul a fost câștigat fără probleme de liderul Ligii a IV-a Timiș, scor 5-0. În premieră pe banca formației cu nume de legendă a luat loc Remus Steop, care are sub comandă și două nume noi.

FC Ripensia Timișoara a fost una dintre cele mai harnice echipe la început de an, dar și mai discretă ca în ultimele sezoane. Gruparea mutată în Ciarda Roșie s-a reunit pe 11 ianuarie și de miercurea trecută a intrat în regim de semi-cantonament pe plan local care va dura până sâmbătă. Numit în locul lui Cosmin Stan la cârma roș-galbenilor, Remus Steop a folosit ieri un lot de 19 jucători, care urmează să mai fie întărit. La capitolul noutăți se află Claudiu Apro (19 ani, ex-Progresul Gătaia), care vine să ajute un compartiment cu probleme în 2015, centrul defensivei, dar și fundașul dreapta Flavius Petrișor, aflat de fapt la o revenire după ce a fost cedat Unirii Sânnicolau Mare.

”Ripi” a câștigat amicalul cu AS Recolta Călacea (locul 3 în Liga a V-a) cu 5-0, meci disputat pe arena ”Textila”. La pauză a fost 2-0 prin reușitele lui Ungureanu și Mihai Stancu. După pauză senegalezul Mediop a realizat tripla.


”Valoarea lor o știam. Acum rămâne să vedem ce putem îmbunătăți. Mai așteptăm câțiva jucători. Primul lucru pe care îl doream de la jocul de ieri era să nu suferim accidentări”, a declarat ”secundul” Orlando Trandu pentru PRESSALERT.ro.

Ripensia Timișoara: Ciui – Petrișor, C. Toma, Apro, An. Popescu – Ad. Popa, Păscăleanu, Zaluschi, Ungureanu – Mediop, Briciu. Au mai intrat: Rădulescu – Bobină, Mh. Stancu, Herțanu, L. Luca, Francescu, Nanu și Ștoi. Antrenor: Remus Steop.

ripensia-calacea-4172-steop-trandu

Trei despărțiri

La capitolul plecări se află de asemenea ca destinație pentru un jucător clubul de pe Aranca. Olimpiu Ciobai, fundaș accidentat o perioadă lungă de timp, a mers la Sânnicolau. Timișorenii nu se vor mai baza nici pe vârful Patrian Trifu, care s-a alăturat Giarmatei. În timp ce Ștefan Blănaru se pare că se pregătește cu Timișul Șag. Ripensia, lider la egalitate cu Mașlocul în pauza de iarnă, mai așteaptă câteva întăriri. Încă unul sau doi fundași centrali și probabil un jucător de atac.

Următorul test al ripensiștilor e programat miercuri în companiei divizionarei C Millenium Giarmata, nu se știe însă deocamdată pe ce teren va avea loc jocul. Obiectivul Ripensiei în acest sezon e clar, promovarea în C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.