Druckerii cer sprijin pentru Lucas, un băiețel din Caraș-Severin care și-a început...

Druckerii cer sprijin pentru Lucas, un băiețel din Caraș-Severin care și-a început viața prin spitale. Cum îl poți ajuta ca să ducă o viață normală

0
DISTRIBUIȚI

©  Emanuel Titus Iliesi

Suporterii timișoreni se implică într-un nou caz social. Fanii lui ASU Politehnica l-au întâlnit în localitatea Șoșdea, județul Caraș-Severin, pe micuțul Lucas Moraru cu ocazia ”Acțiunii de Crăciun” din urmă cu o lună. Băiețelul de numai 2 ani a trecut printr-un calvar încă de la naștere, având 12 diagnostice majore.

”Lucas a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală majoră pentru o problemă la rinichi, însă are nevoie de recuperare și pregătire pentru cea de-a doua operație, în cadrul căreia i se va extirpa un rinichi și i se va monta o gastrostomă ce îl va ajuta să se alimenteze corect de-a lungul restului vieții”, se arată pe sspolitehnica.ro.

Costurile de recuperare se ridică la 5.000 de euro iar AST Druckeria s-a implicat pentru obținerea formularului de decontare a unei mari părți din sumă prin intermediul statului român.


În condițiile în care pentru familia Moraru costurile sunt prea mari suporterii vor să atragă și alți bănățeni cu inimă mare pentru a-i oferi lui Lucas șansa la o viață normală.

IMG-20160122-WA0023-614x1024

”Toți cei care doresc să contribuie cu orice sumă sunt rugați să o facă în conturile Druckeria, cu mențiunea ”pt Lucas”: Contul în lei: RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108; Contul în euro: RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 – cod Swift RZBRROBU. Ambele conturi sunt deschise la Raiffeisen Bank, Agenţia Banat, beneficiarul contului: Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria””, se mai arată pe pagina echipei de fotbal.

Foto (sus): Emanuel Titus Ilesi (imagine de la ”Acțiunea de Crăciun” a Druckeriei)

Foto (jos): sspolitehnica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.