Dublă porţie de „blues a la Cluj” la Timişoara, cu supergrupul Straight...

Dublă porţie de „blues a la Cluj” la Timişoara, cu supergrupul Straight From The Bottle VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

straightfromthebottle

Amatorii de blues din Timişoara vor avea parte de două concerte de zile mari, susţinute de către supergrupul Straight From The Bottle. Prima reprezentaţie a trupei care este formată din muzicieni cu experienţă în alte proiecte de succes va avea loc joi, 28 ianuarie, la Taverna, cu începere de la ora 21.00.

Straight From The Bottle este o trupă ce oferă o interpretare foarte intensă, directă, simplă, personala şi verde-n faţă a muzicii blues, fără ocolişuri, fără compromisuri, exact ca senzaţia oferită de o bere rece sorbită direct din sticlă într-o după-amiază toridă de vară.


Trupa este alcătuită din Bogdan Mezofi – voce (Grimus), Andrei Gheo – bass (Fluturi pe Asfalt), Gabor Bajusz – tobe (Funkorporation) şi Bogdan Cristea – chitară (Aldo Blaga&Tzika Sax Orchestra).

Cel de-al doilea concert al trupei va avea loc vineri de la ora 22.00, la The Note Pub, biletele de intrare pentru acest eveniment fiind 20 lei. Sâmbătă, în aceeaşi locaţie va avea loc o seară de cover-uri şi party cu Benson Joel şi The Note Band, iar duminică de la ora 19.00, Teatrul Thespis pune în scenă, în același loc, „Monoloagele Vaginului”, un spectacol nerecomandat minorilor, cu intrarea liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.