E OFICIAL, Prince Rajcomar e primul transfer al iernii pentru ACS Poli!...

E OFICIAL, Prince Rajcomar e primul transfer al iernii pentru ACS Poli! Pe ce perioadă a semnat atacantul al cărui nume va face deliciul comentatorilor

0
DISTRIBUIȚI

20ianstireprince2

Așa cum anunțam ieri Prince Rajcomar a sosit la Timișoara pentru a semna direct contractul. Experimentatul atacant olandez cu un nume care stârnește imaginația va evolua la ACS Poli până în vară prin înțelegerea iscălită azi. El e prima sosire oficială în 2016 la clubul bănățean care va lupta în play out-ul Ligii I.

În vârstă de 30 de ani Prince Linval Reuben Mathilda Rajcomar se despărțise de Maastricht în urmă cu două zile. Și, cum scriam pe PRESSALERT.ro, venea la Timișoara ca și certitudine. Cea mai mare parte din carieră a petrecut-o în eșalonul secund din Olanda. A fost internațional de juniori pentru batavi, dar ca senior evoluează pentru statul Curacao în preliminariile pentru Cupa Mondială.

Rajcomar e primul transfer al iernii pentru ACS Poli.


Sosirea sa ar putea fi urmată de cea a portarului Robert Veselovsky, dacă cele două părți se înțeleg. La timișoreni s-au aflat în probe și croatul Igor Jugovic și Alin Ignea, primul având șanse mari să fie reținut după jocul cu Sebiș (3-1). Echipa pregătită de Florin Marin va pleca mâine în stagiul din Antalya, programat până în data de 2 februarie.

Foto: acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.