El Chapo, traficantul de droguri care a evadat ca-n filme acum șase...

El Chapo, traficantul de droguri care a evadat ca-n filme acum șase luni dintr-o închisoare mexicană, a fost prins de autorități

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-940949576">

el chapo guzman mexic forbes_com

Baronul drogurilor Joaquin „El Chapo” Guzman a fost arestat la șase luni după evadarea sa spectaculoasă printr-un tunel dintr-o închisoare de maximă securitate, anunțul fiind făcut chiar de președintele mexican, Enrique Pena Nieto.

Recent, Marina mexicană a derulat mai multe operațiuni în statele Sinaloa și Durango (nord-vest) pentru a încerca să îl prindă pe fugarul în vârstă de 58 de ani după evadarea sa la 11 iulie.

Anunțul arestării sale a fost făcut la scurt timp după ce Marina a informat că a ucis cinci suspecți într-un schimb de focuri în orașul Los Mochis, în statul Sinaloa, fieful lui „El Chapo”, fără să precizeze însă dacă acest incident are legătură cu baronul drogurilor.

Guzman a evadat dintr-o închisoare aflată în Altiplano, la 90 de kilometri vest de capitala Ciudad de Mexico, printr-un tunel care ducea într-o clădire aflată în construcție, unde o motocicletă pusă pe șine căra pământul și transporta materiale.

„El Chapo” Guzman se va întoarce în închisoarea de maximă securitate din Altiplano de unde a evadat spectaculos în luna iulie, a anunțat procuroarea generală mexicană Arely Gomez.

Sursa foto: forbes.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.