EXCLUSIV Atac mafiot în plină zi asupra locuinţei unui interlop chiar de...

EXCLUSIV Atac mafiot în plină zi asupra locuinţei unui interlop chiar de ziua sa de naştere. Vezi pe cine acuză cel vizat

6
DISTRIBUIȚI

atac adrian talos 2

Războiul interlopilor din Timişoara a înregistrat , astăzi, un nou episod violent – locuinţa interlopului Adrian Taloş a fost atacată, ziua-n amiaza mare, cu o sticlă plină cu combustibil, în spatele secţiei 3 Poliţie. Vă reamintim că Adrian Taloş a fost cel care a susţinut că a fost cel care a tras cu pistolul în maşina interlopului Marius Calafeteanu, în incidentul din 2014 de la stadionul „Dan Păltinişanu” şi nu Ciprian Dăscălescu. Zilele trecute, Taloş a fost trimis în judecată de procurori pentru mărturie mincinoasă, după ce Dăscălescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timişoara la opt ani şi trei luni de închisoare, după ce iniţial a fost achitat de instanţa de fond.

Agresorii au aruncat, în jurul orei 13,30, o sticlă plină cu carburant în geamurile camerei de la parterul unui bloc de pe strada Poiana Ruscăi din Timişoara, unde locuieşte Taloş împreună cu părinţii săi.


Proiectilul a spart geamul termopan, combustibilul împrăştiindu-se în întreaga cameră. Atacul s-a vrut un avertisment deoarece sticla în care era combustibilul ave dop de plută şi nu un fitil făcut din cârpe, ca la cocktail-urile Molotov.  De altfel gâtul retezat al sticlei cu tot cu dop a ajuns până în mijlocul camerei în care stă de obicei Taloş. În momentul atacului, acesta era plecat în oraş.

„Când am venit de la serviciu am simţit un miros de combustibil. Când am deschis uşa la camera lui Adrian, am văzut geamul spart şi plin de cioburi. Era benzină, motorină pe dulap, pe jos. Geamul l-am văzut că e spart de când am venit. Am zis – gata, s-a întâmplat ceva”, a povestit mama lui Taloş. O vecină a declarat că a auzit o bubuitură puternică şi când a ieşit la geam a văzut o maşină plecând în viteză din zonă.

Adrian Taloş are propria sa variantă asupra incidentului petrecut chiar de ziua sa, acesta declarând „Lucian Bonuc m-a căutata în club Atmosphere, cu trei- patru băieţi înainte de Crăciun, să mă bată, să mă rupă. Datorită faptului că Dăscălescu este condamnat şi Flucsă Sorin este arestat în Olanda, vor să mă bată, să mă omoare, să mă nenorocească. Nu e nimic întâmplător, totul a fost pus la cale, un cadou de ziua mea. Ei vor să spele ruşinea şi orgoliul lor pentru că am fost lângă Dăscălescu şi Flucsă. Am postat pe Facebook că e ziua mea şi mi-au făcut un cadou frumos”. La faţa locului a sosit un echipaj de Poliţie, aştepându-se sosirea criminaliştilor pentru a ridica probe.

6 COMENTARII

  1. La ce sifon penal esti nu m-as mira sa iti faci singur manevre si sa dai vina pe altii… Cred ca ti-a intrat morcovu in fund si te folosesti de orice ca sa suni la 112 :))) zdreamtza penala

  2. OK ăștia ce aveți ceva cu Adi … De început va zic cine a aruncat la om in casa .. Deci pizda Deian Milosev sclava lui boncu Luciana dacă tot vorbeați de jeturi V-am adus aminte de boncu Luciana … Si sclava lui am povestea reala ca merge cu subsemnatul …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.