Explicaţie la Europa FM pentru costul Mercedes-ului lui Robu: „Cară cu ea...

Explicaţie la Europa FM pentru costul Mercedes-ului lui Robu: „Cară cu ea gunoiul Timişoarei”

0
DISTRIBUIȚI

INAUGURARE PASAJ16_resize

Dezvăluirile PRESSALERT.ro despre Mercedes-ul cu care se plimbă primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a fost cumpărat de societatea de salubritate Retim cu 73.936 euro au fost comentate pe larg, în această dimineaţă, la Europa FM de Vlad Petreanu şi George Zafiu în emisiunea Deşteptarea.


Comentând interdicţia cu pragul impus autorităţilor locale de a nu putea cumpăra maşini mai scumpe de 18.000 de euro, Vlad Petreanu a comentat „mi se pare absolut rezonabil. Nu înţeleg de ce, pe bani public, un ales public ar trebui să meargă cu o maşină scumpă”,

George Zafiu a explicat de ce a costat Mercedes-ul lui Robu atât de mult „Ce nu ai înţeles tu e că firma de salubritate e că şi-a luat o maşină nouă ca să care gunoiul. Şi cară cu ea gunoiul Timişoarei”. Realizatorii au comentat că pielea crem, aleasă pentru interiorul limuzinei „se asortează cu estompatorul”.

„Vă daţi seama câtă vanitate pentru un ales public. Pentru că nu poate să cumpere din bani publici o maşină mai scumpă de 18.000 euro, consideră că posteriorul dânsului nu poate fi transportat de maşini ieftine şi găseşte o cale de a şmecheri interdicţia asta care e de bun simţ şi să facă rost de o maşină de 74.000 de euro pe care să i-o plătească altcineva. Trebuie să aibă piele crem(…) Dacă pentru un primar din România o maşină de 74.000 euro intră în firescul lucrurilor mă întreb cum arată o maşină scumpă pe care şi-o doreşte primarul Robu?”, a comentat Vlad Petreanu la finalul discuţiei despre Mercedes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.