Feli şi colegii ei din TM Groove au lansat o variantă rock...

Feli şi colegii ei din TM Groove au lansat o variantă rock a piesei „Constantine, Constantine!”. Vezi când vor susţine un nou concert „acasă“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

feli

Feli a lansat un cover rock alături de colegii ei din The TM Groove, la celebra piesă din folclor „Constantine, Constantine”. Artista a cântat în premieră acest cover la Radio ZU, iar acum a lansat și o variantă a melodiei însoțită de videoclip.


Melomanii vor putea fi martorii unui nou concert pe care Feli îl va susţine alături de Horea Crişovan, Mircea Ardelean Jr şi Florin Cvaşa vineri, 29 ianuarie, de la ora 22:30, în Club 30, iar biletele pentru acest concert costă 30 lei. Feli a lansat în luna octombrie a anului trecut cântecul „Creioane Colorate”, care a fost scris pentru toate acele momente în care ne este mai ușor să spunem ce simțim prin muzică și versuri. Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica este compusă de către Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley, iar versurile sunt scrise de către artistă. Născută în Sebeş dar stabilită de câţiva ani în Timişoara, Feli Donose a fost nominalizată anul trecut la categoria Best Romanian Act din cadrul MTV Europe Music Awards (EMA), eveniment care a avut loc la Milano. Solista a fost nominalizată cu piesa „Cine te crezi“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.