Femeie reținută de polițiști după ce şi-a aruncat copilul nou-născut la tomberon...

Femeie reținută de polițiști după ce şi-a aruncat copilul nou-născut la tomberon în noaptea de Revelion

0
DISTRIBUIȚI

mama criminala adevarul

O femeie în vârstă de 30 de ani din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce, în noaptea de Revelion, şi-a aruncat într-un container de gunoi fetiţa nou-născută, femeia fiind acum cercetată pentru omor calificat, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Hunedoara, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată telefonic, în 1 ianuarie, de un localnic, despre faptul că într-un container de gunoi din oraş se află cadavrul unui nou-născut.

La locul indicat a mers o echipă operativă care a făcut cercetări, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru uciderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă.

Cadavrul nou-născutului a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Petroşani, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Conform sursei citate, în urma cercetărilor făcute, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au stabilit că mama copilului este o femeie în vârstă de 30 de ani.


Astfel, aceasta, fiind singură acasă, a născut, în noaptea de Revelion, o fetiţă pe care a aruncat-o în containerul de gunoi din apropierea blocului în care locuieşte.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au preluat cazul, iar procurorul de caz a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în omor calificat.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, ea urmând să fie prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.