Filmul cu imagini care-ți taie respirația poate fi vizionat gratuit pe internet....

Filmul cu imagini care-ți taie respirația poate fi vizionat gratuit pe internet. Ce zone din vestul țării prezintă „Transylvania Dragon” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

flaviu cernescu5 flip

Documentarul care promovează cele mai frumoase locuri din Banat și Transilvania, din prisma unui sportiv extreme, este liber la vizionare. După ce a fost difuzat de canalul național de televiziune, și după ce a făcut turul cinematografelor din țară, „Transylvania Dragon”, realizat de producătorul bănățean Sabin Dorohoi, este, mai nou, si pe YouTube. „Filmul se poate viziona gratuit. Am dorit astfel să încheiem frumos acest proiect la care am lucrat câțiva ani”, arată Sabin Dorohoi.

Așa cum probabil vă amintiți, personajul principal al filmului este sportivul extrem Flaviu Cernescu, un inginer IT pasionat de highline și monociclu, care ne arată ce înseamnă curajul, fie într-o roată, fie pe coardă, la înălțimi amețitoare.

transylvania dragonTimișoara a fost orașul de unde au început filmările care s-au desfășurat, ulterior, în 14 locuri celebre din zona de vest a țării.


La Reșița sportivul a reușit să stabilească un nou record național, mergând pe un slackline de 45 de metri, la 80 de metri înălțime, între două turnuri dezafectate ale UCMR. Au urmat Bocșa, orașul de baștină al lui Flaviu, apoi Carașova, cascada Bigăr – una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume, prima cale ferată montană din România, Anina – Oravița, orașul de suflet al împărătesei austriece Sissi – Băile Herculane, capitala aventurii extreme din inima Transilvaniei – Arsenal Park Orăștie, vestita cetate a orașului Alba Iulia – Alba Carolina, unul dintre simbolurile naționale aflate în patrimoniul UNESCO – Mocãniţa din Vişeul de Sus, locul unde se nasc povești și legende – Cascada Cailor, Salina Turda – oaza de liniște și sănătate aflată sub pământ, care atrage mii de turiști, una dintre cele mai frumoase șosele din lume – Transfăgărășanul. Ultima zi a filmărilor a avut loc Castelul Corvinilor, unul dintre reperele istorice de maximă importanță pentru ardeleni și bănățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.