Georgi Sarmov și-a găsit echipă bună în Bulgaria după rezilierea unilaterală a...

Georgi Sarmov și-a găsit echipă bună în Bulgaria după rezilierea unilaterală a contractului cu ACS Poli. Ce destinație exotică a ales Rufino, fostul atacant al timișorenilor

1
DISTRIBUIȚI

acs poli tg (8)

Fostul mijlocaș al timișorenilor s-a dus la FIFA după ce nu a fost plătit două luni. Georgi Sarmov a putut astfel să se transfere liber înapoi în Bulgaria, dar ACS Poli nu a scăpat de probleme. Deși nu a impresionat în Liga I jucătorul de 30 de ani și-a găsit rapid loc la o echipă în formă în campionatul vecin, Beroe Stara Zagora.

ACS Poli a scăpat de Sarmov, dar nu cum și-ar fi dorit. Bulgarul și-ar fi încălcat cuvântul conform managerului Daniel Stanciu și nu a mai negociat în termeni amiabili ruperea contractului. Ca străin el s-a dus la FIFA, își cere salariile restante, care vor ajunge la trei în total, și în același timp a putut să-și rezilieze înțelegerea fără consecințe pentru el. Din postura de jucător liber Georgi Sarmov a ales locul 3 din Bulgaria. Noua sa echipă Stara Zagora, se află în cursă pentru un loc în Europa după ce anul trecut a fost, surprinzător, vicecampioană.

Rufino a ajuns în Hong Kong

Dintre jucătorii, puțini, cu care ACS Poli și-a încheiat fără probleme legăturile, spaniolul Rufino Segovia del Burgo are o destinație greu de bătut în exotism.


Atacantul de 30 de ani va juca într-un campionat asiatic, mai precis pentru campioana Hong Kong-ului,  Kitchee SC. Nu se va simți însă ca un străin, pentru că și la această formație se mai află trei jucători iberici. La asiatici antrenor e Abraham Garcia, care îl știe de la Toledo pe ex-timișorean.

Dintre cei aflați pe lista ”neagră” au mai părăsit echipa Andrei Artean, împrumutat la Vâlcea, Eduard Pap, încă liber, ar fi fost în atenția UTA-ei și a unor echipe maghiare, cât și Alex Lazăr, despre ultimul s-a spus că ar putea reveni la Viitorul. În continuare însă timișorenii îl au pe tabelul cu salarii pe Kirschstein, Croitoru, Curtean, Neagu, Poparadu, Popovici și Boldea, jucători nedoriți de Florin Marin în lot.

ACS Poli încă nu și-a găsit un portar. În schimb în cursul zilei de azi ar trebui să se parafeze contractele cu Everon Pisas (Dordrecht) și Abel Suarez (Tenerife).

1 COMENTARIU

  1. decit sa-l platesti pe Kirschstein mai departe si sa apere Smaranda l-as lasa pe Kirschtein in poarta sau pe banca cit timp mai are contract, la fel si Croitoru. FM sa nu se dea incapatinat ca nu sint bani de aruncat, aici ar trebui sa se impuna Stanciu. sau poate FM nu mai vrea jobul asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.