IMPRESIONANT Medici de la Spitalul Militar Timișoara au renovat cu bani din...

IMPRESIONANT Medici de la Spitalul Militar Timișoara au renovat cu bani din propriul buzunar mai multe saloane. Cum le poți da o mână de ajutor FOTO

1
DISTRIBUIȚI

salon spitalul militar timisoara

Sătui de condițiile în care-și desfășoară activitatea și în care sunt internați pacienții care au nevoie de o operație și ajung la Secția de Chirurgie a Spitalului Militar, mai mulți medici s-au decis să facă ceva. Astfel, din proprie inițiativă și cu bani din propriul buzunar, doctorii au început să renoveze câte un salon al clinicii.

În prezent, se renovează salonul cu numărul trei, în urma unei donații generoase venite din partea unei mari companii din Timișoara. Din păcate, mai este nevoie de o sumă importantă de bani pentru ca întreaga secție să fie renovată și să arate ca-n Occident. Echipa Sfera Timișoarei s-a decis să le fie alături doctorilor de la Secția de Chirurgie de la Spitalul Militar Timișoara, în acest an. Prin urmare, voluntarii din cadrul asociației îi încurajează pe cetățeni să dea dovadă de spirit civic și să redirecționeze 2% din impozit către Sfera Timișoarei. Banii vor fi folosiți pentru modernizarea clinicii.

„O parte din Secția de Chirurgie a fost renovată de către medici, însă pentru a continua proiectul și a oferi pacienților respectul care li se cuvine, asigurându-le condiții bune de spitalizare și intervenții cu instrumente moderne, e nevoie de o implicare majoră și strângere de fonduri.


Asociația Sfera Timișoarei duce inițiativa mai departe și invită cetățenii să dea dovadă de spirit civic, să fie proactivi, redirecționând impozitul. Cu toții ne dorim spitale mai dotate, mai curate, un sistem medical mai bun, mai eficient, medici implicați și mai bine plătiți. Salvează vieți, nu te costă nimic”, spune Mirela Olariu, președintele Asociației Sfera Timișoarei.

Mai multe informații despre campania „2% pentru Spitalul Militar” se găsesc AICI!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.