Încă un străin lăsat pe dinafară la ACS Poli AMENINȚĂ cu FIFA....

Încă un străin lăsat pe dinafară la ACS Poli AMENINȚĂ cu FIFA. Ce dezvăluire a făcut despre cantonamentul comandat în Turcia

1
DISTRIBUIȚI

prezentare acs poli (14)

ACS Poli a reușit să plece într-un stagiu centralizat în afara țării dar problemele continuă cu jucătorii rămași în afara lotului. Sascha Kirschstein a oferit un interviu tăios în presa din Germania despre condițiile din fotbalul românesc și de la clubul timișorean. Deoarece i s-a propus diminuarea contractului ori jocuri doar la echipa a doua, goalkeeperul e hotărât să se adreseze FIFA.

Sascha Kirschstein a intrat în iarnă pe lista neagră la ACS Poli. Are salariu mare și a avut evoluții oscilante, cu greșeli în cele 20 de jocuri bifate. Managerul sportiv Daniel Stanciu ar fi dorit rămânerea sa la echipă dacă acesta accepta scăderea salariului, dar neamțul nu a fost de acord. Deoarece a fost trimis la echipa a doua, acesta e decis, precum bulgarul Georgi Sarmov, să facă o plângere la FIFA. Portarul a oferit un interviu tăios redat pe site-ul revistei 11freunde(.de) și preluat de prosport.ro.


În acesta a vorbit despre faptul că nu și-a primit banii de pe ultimele două luni de zile și despre cum a decurs dialogul cu managerul sportiv Daniel Stanciu.

”Ultima oară am vorbit acum două săptămâni cu directorul sportiv (n.r. Daniel Stanciu). El incearcă să mă îndepărteze de la club și m-a amenințat. A zis că trebuie să semnez un nou contract, în care salariul meu ar fi mult diminuat deoarece sunt prea scump pentru club. În consecință i-am spus că trebuia să fi prevăzut asta dinainte. Acum, împreună cu avocatul meu, voi depune o plângere la FIFA”, a declarat Sascha Kirschstein pentru publicația amintită. Neamțul a spus că salariul colegului său, Mădălin Smaranda, singurul senior rămas pe post la echipă e doar 1.500 de euro brut pe lună.

Per total Kirschstein spune că Timișoara i-a lăsat o impresie plăcută, nu însă și fotbalul românesc: ”Nu regret niciun pas. Nici măcar că am ajuns la Timişoara. Îmi place oraşul. Totuşi, îi avertizez pe toţi jucătorii: nu mergeţi în România!”.

Cantonament de 31.000 de euro

Sascha Kirschstein s-a supărat și mai mult când a văzut la sediul clubului, întâmplător, o hârtie cu costurile cantonamentului din Turcia. Conform neamțului acestea se ridică la 31 de mii de euro. ”Pentru acesta s-au găsit bani, evident”, a conchis neamțul.

1 COMENTARIU

  1. Sa tio da,m la CIOC si tie FASCISTULE si la INputitu si TIGANU asta de STANCIU care la adus pe acest Portar de doi bani sai deie Stanciu salariu si sa plece amandoi la masa in P—- ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.