Lecţii de schi şi transport cu telegondola gratuite pentru bănăţenii care urcă...

Lecţii de schi şi transport cu telegondola gratuite pentru bănăţenii care urcă la Straja, de Ziua Mondială a Zăpezii. Când are loc petrecerea

0
DISTRIBUIȚI

straja

Locuitorii din vestul ţării care doresc să se bucure de zăpadă la munte sunt aşteptaţi în staţiunea Straja din judeţul Hunedoara, în acest sfârşit de săptămână. Duminică, în această locaţie superbă din inima munţilor este sărbătorită Ziua Mondială a Zăpezii. Acesta este motivul pentru care prichindeii iubitori ai sporturilor de iarnă vor avea parte de lecţii gratuite de schi, transport cu telegondola gratis sau pot să închirieze sănii fără să plătească nimic.

„Toți copiii, până în 14 ani, au duminică, transportul cu telegondola gratis, primesc în stațiune lecții gratuite de schi și pot să își închirieze gratis sănii.


Este un moment în care vrem să celebrăm bucuria zăpezii, cu premii și surprize la concursurile pe care le vom organiza pe pârtie. În plus, ca să ne mai încălzim, că va fi ger, vom împărți gratis ceai pe pârtie”, a spus Emil Părău, unul dintre cei care organizează petrecerea la Straja, potrivit Servus Press.

Ziua Mondială a Zăpezii este sărbătorită în peste 45 de țări și în peste 600 de stațiuni montane din întreaga lume, duminică, 17 ianuarie. În stațiunea montană Straja sunt amenajate 12 pârtii de schi şi o pârtie de snow-tubing, fiecare fiind echipată cu instalaţie de transport pe cablu (teleschi). Cinci dintre pârtiile de schi au instalaţie de nocturnă, făcând astfel posibilă utilizarea pârtiilor până seara târziu. Prin cele 12 pârtii de schi, staţiunea Straja însumează aproximativ 26 km de domeniu schiabil. În total în staţiunea montană Straja din Valea Jiului sunt peste 3.000 de locuri de cazare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.