Lipsa de TRANSPARENŢĂ: Primăria Timişoara anunţă dezbatere publică pe bugetului anului 2016,...

Lipsa de TRANSPARENŢĂ: Primăria Timişoara anunţă dezbatere publică pe bugetului anului 2016, fără a publica proiectul. Când va avea loc întâlnirea

0
DISTRIBUIȚI

clt buget 2015 02_resize

Fără proiect de buget pe care oamenii să îl studieze sau să îl analizeze. Aşa vrea Primăria Timişoara să facă dezbaterea publică pentru analiza modului în care vor fi repartizaţi banii aferenţi bugetului pentru anul 2016.

„Primăria Municipiului Timişoara va organiza joi, 28.01.2016, orele 14.00 – 16.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, bv. C.D. Loga nr.1, o dezbatere publică cu privire la «Proiectul de buget pe anul 2016».


La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Cei interesaţi se pot adresa şi în scris Direcţiei Secretariat General – Biroul Asistare Consiliul Local sau în format electronic – la adresa codruta.orobeti@primariatm.ro”, a transmis Primăria Timişoara către presa locală prin intermediul unui comunicat de presă.

Aceasta nu este prima situaţie de acest tip fiind cunoscut deja faptul că circa jumătate din proiectele votate în cadrul şedinţelor de Consiliu Local Timişoara sunt aduse pe ultima sută de metri şi votate fără a fi citite cu atenţie, sub ameninţările şi acuzele primarului Nicolae Robu, care nu se sfieşte ca de fiecare dată când cineva contestă un proiect de hotărâre sau cere lămuriri pe marginea lui să acuze că aleşii locali duc o luptă împotriva Timişoarei.

Bugetul Timişoarei pe anul 2015 a fost de circa 300 de milioane de euro. Atunci, dezbaterea publică pe buget a fost programată aproape de mijlocul lunii februarie, detaliile fiind făcute publice cu aproape o săptămână înainte.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.