Locul 8 din Bulgaria, momentan cel mai tare adversar pentru ACS Poli...

Locul 8 din Bulgaria, momentan cel mai tare adversar pentru ACS Poli în cantonamentul din Turcia. Ce jocuri amicale mai dispută elevii lui Florin Marin

0
DISTRIBUIȚI

reunire lot poli 2016 14_resize

ACS Poli joacă mâine primul amical al iernii, cu Național Sebiș. Astăzi, timișorenii au anunțat și numele a patru adversari ce vor fi întâlniți în stagiul din Antalya. La fel ca în anii precedenți e vorba mai degrabă de echipe modeste, cel mai redutabil test perfecționat pare cel cu bulgarii de la Botev Plovdiv. Celelalte grupări provin din campionate sau eșaloane mai slab cotate.

Nici fosta echipă a lui Curtean și Luchin nu pare însă în cea mai bună formă. Botev Plovdiv a iernat pe locul 8 din zece formații, în prima ligă din Bulgaria.


Cu vecinii din sud-est se va juca pe 23 ianuarie, adică la două zile de la sosirea bănățenilor în cantonamentul din Turcia.

LASK Linz, locul 3 din eșalonul secund austriac, e al doilea adversar stabilit în cadrul stagiului, meciul se va juca pe 25 ianuarie. Peste alte două zile ACS Poli va întâlni Carl Zeiss Jena, fostă finalistă în Cupa Cupelor, dar doar pe locul 3 în Regionalliga Nordost în zilele noastre, adică al patrulea eșalon valoric din Germania. În fine, un al patrulea joc stabilit e cu georgienii de la FC Chikhura Sachkere, grupare clasată pe locul 6 în prima ligă la jumătatea sezonului. Acest ultim meci va avea loc în data de 31 ianuarie.

ACS Poli va reveni din stagiul centralizat pe 2 februarie. Clubul anunță că programul poate suferi modificări. Timișorenii așteaptă înainte de plecare să le intre restul banilor din drepturile TV, sumă care ar acoperi o parte din datoriile către jucători și terți. Mâine, de la ora 11, ACS Poli întâlnește divizionara C Național Sebiș, pe teren propriu, în primul joc de pregătire din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.