Locul FABULOS unde s-a dus secretarul Cojocari să se relaxeze dupa un...

Locul FABULOS unde s-a dus secretarul Cojocari să se relaxeze dupa un an stresant cu audieri la DNA

1
DISTRIBUIȚI

cojocari spa

Anul 2015 a fost unul cu adevărat stresant pentru secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari. Dacă despre „nea Jean” se poate spune că a reuşit performanţa de a supravieţui curăţeniei promise de Nicolae Robu, pe vremea când era candidat în cursa pentru Primăria Timişoara, nu acelaşi lucru se poate spune despre prestaţia secretarului în ochii organelor legii.

Vă reamintim că în anul 2015 procurorii anticorupţie au stabilit că bugetul Primăriei Timişoara ar fi fost prejudiciat cu 27 milioane lei în cazul finanţării echipei de fotbal Politehnica Timişoara patronată de Marian Iancu. Printre acuzaţi în dosarul Poli se numără şi Ioan Cojocari, care însă a declarat la un moment dat că „din punctul meu de vedere, eu și în momentul de față susțin că nu există niciun prejudiciu. Prejudiciul, chiar dacă există, este de la București. Auditorii de la București au spus că, așa cum spune în legea Curții de Conturi, se va stabili de către executiv și consiliul local întinderea prejudiciului și persoanele responsabile.


În momentul de față noi nu putem vorbi de prejudiciu, nici instanțele nu au reținut un prejudiciu. Noi așteptăm să vedem motivarea, dar am arătat clar că am fost pe lege, fără niciun fel de dubii și de probleme. Au fost trei controale consecutive care au spus că e legală asocierea cu clubul de fotbal. A patra oară au venit acești trei auditori care au spus că a fost ilegală. Directoarea generală de la București de la Curtea de Conturi, doamna Popescu, în 2010 spune că este legală finațarea, iar în 2012, fără nicio motivare, ne respinge contestarea. Când a avut dreptate, în 2010 sau în 2012? Prefectul de Timiș, instituția prefectului, care este cea care ne apără de legalitate și când greșim ne trage de mânecă, spunea atunci că hotărârile noastre sunt legale, hotărâri care sunt în vigoare și în ziua de azi”.

Pentru a scăpa de amintirile din 2015, la începutul noului an, secretarul Cojocari se relaxează în Mauritius o țară din largul coastelor continentului african în sud-vestul Oceanului Indian, acolo unde are parte de o vacanţă luxuriantă alături de fiica sa, notarul Paula Cojocari. Conform site-urilor agenţiilor de tursim, un sejur de şapte nopţi în Flic en Flac, în Mauritius, la un hotel de 5 stele, costă 1500 de euro pentru o singură persoană.

Sursă foto: Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.