Mașină furată din Italia, depistată de polițiștii de frontieră la Cenad. Ce...

Mașină furată din Italia, depistată de polițiștii de frontieră la Cenad. Ce au spus cei doi pasageri

0
DISTRIBUIȚI

12540033_1022085841186168_1266577205_nPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au descoperit un autoturism marca BMW 530, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Italia. doi bărbați se pregăteau să iasă cu mașina din țară la miezul nopții trecute.

„Marți, în jurul orei 23.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţenii români U.


Viorel şi B. Ion, ambii în vârstă de 32 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Caraş-Severin, într-un autoturism marca BMW 530, înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date, ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Italia, în anul 2015. U. Viorel, şoferul maşinii, a declarat faptul că autoturismul a fost achiziţionat de prietenul său, pasagerul din autoturism, în luna decembrie 2015, de la un cetăţean român, cu suma de 4.200 euro şi nu avea cunoştinţă despre problemele semnalate”, transmite ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră au întocmit, în cauză, lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 5.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.