Medic prins în flagrant luând mită pentru pensionări. Vezi care era tariful...

Medic prins în flagrant luând mită pentru pensionări. Vezi care era tariful UPDATE 2 Doctorița a fost reținută

0
DISTRIBUIȚI

bani - femeie numara bani

Un medic a fost prins,astăzi, în flagrant în timp ce primea şpagă pentru a asigura pensionarea chiar dacă nu erau îndeplinite condiţiile legale. Poliţiştii şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş au descins în cabinetul din Lugoj al medicului Adriana Râmneanţu, medic expert în medicina muncii. Conform primelor informaţii aceasta primea între 50 şi 500 lei, în funcţie de dosarul de pensionare. În timpul monitorizării acesteia a reieşit că la serviciile sale au apelat zeci de persoane.


Femeia va fi adusă pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Procurorii o acuză pe Adriana Râmneanţu de faptul că „în calitate de medic în cadrul Cabinetului de Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă,în cursul lunii decembrie 2015, a eliberat rapoarte de expertiză medicală în schimbul unor sume de bani. În cursul zilei de azi, 25 ianuarie 2016, pe baza autorizaţiilor emise de către instanţă, sub coordonarea procurorului, poliţişti din cadrul I.P.J. Timiş efectuează percheziţii la 3 adrese. În documentarea activităţii infracţionale, procurorii au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii”.

UPDATE 2 Adriana Râmneanțu a fost reținută pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentată în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.