MERITOCRAȚIE Nicolae Robu și-a trecut numele pe fântânile publice realizate pe vremea...

MERITOCRAȚIE Nicolae Robu și-a trecut numele pe fântânile publice realizate pe vremea lui Ciuhandu. Cum sunt întreținute forajele publice

2
DISTRIBUIȚI

fantana Lazar

Fântânile publice forate din Timişoara sunt cea mai bună dovadă că iarna nu e ca vara. Deşi Primăria Timişoara are contract cu o firmă care se ocupă de întreţinerea acestora, în aceste zile locaţiile cu pricina sunt lăsate la voia întâmplării. Momentan de întreţinerea celor peste 90 de fântâni din Timişoara se ocupă firma Formin.


După cum se poate vedea din imaginea de mai sus, fotografie realizată la o fântână de pe Gheorghe Lazăr, spaţiul nu este curăţat, astfel că marginea fântânii este îngheţată. Nu numai atât, dar unul din robineţi a dispărut fiind probabil furat. Cu toate astea locatarii de pe strada Gheorghe Lazăr nu pot anunţa problema pentru că de pe suprafaţa fântânii lipseşte plăcuţa cu numele companiei care se ocupă de întreţinerea ei.

În completă antiteză, fântânile din zona centrală au fost dotate cu astfel de plăcuţe pe care la numele primarului este trecut Nicolae Robu, deşi obiectivele cu pricina au fost realizate pe vremea edilului Gheorghe Ciuhandu. În urmă cu circa trei ani, reprezentanţii primăriei susţineau că vechile plăcuţe au fost date jos de oameni sau de firma care se ocupa de mentenanţa fântânilor înainte de închierea unui nou contract. Cert este că nici la trei ani de distranţă autorităţile nu au rezolvat această problemă. Aceasta nu este o situaţie de tip singular, politica favorizării zonei centrale fiind aplicată şi la punerea în circulaţie a tramvaelor Armonia reabilitate cu circa un milion de euro de la bugetul local. Tramvaiele servesc doar timişorenii care circulă prin zona Piaţa Traian – Piaţa Maria, restul de linii fiind dotate cu tramvaie vechi, asta deşi şi locatarii din alte zone contribuie cu bani la bugetul local.

2 COMENTARII

  1. robinetul nu a fost furat, altfel in loc de dop ar fi curs apa… pentru ca iarna trebuie montati robineti care nu se inchid complet, cel mai probabil cineva genial s-a gindit sa faca economie de curent electric, sa scada consumul de apa irosita la jumatate, fara sa se gindeasca ca acea teava pe care apa nu curge o sa inghete si o sa se sparga. sper ca eu sa ma insel, o sa vedem cind temperatura o sa scada la -10 grade.

  2. Imi place gandirea specimenului care a scris acest articol. In ceea ce priveste tramvaiele, e cat se poate de „firesc” sa scrii ca Robu aplica „politica favorizării zonei centrale”. Mai oaie! Tu ai idee pe ce circula acele tramvaie Armonia? Stii cumva ca sinele lor necesita reabilitarea completa inainte ca noile tramvaie sa poata circula pe ele? Pare-se ca nu, da’ pe tine te intereseaza, de fapt, sa ii dai cu UE pe la nas primarului, nu sa informezi, asa cum ti-ar cere fisa postului. Du-te ba la tara ca esti pamant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.