Mihai Mărgineanu lansează albumul „Teatru Minciună” cu un concert extraordinar la Timişoara...

Mihai Mărgineanu lansează albumul „Teatru Minciună” cu un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

margineanu

Melomanii care aprecieză muzica lui Mihai Mărgineanu au parte de veşti bune: solistul cunoscut şi graţie rolului său din serialul „Las Fierbinţi” va susţine un concert extraordinar la Filarmonica Banatul, în data de 25 februarie de la ora 20.

„Un fel de Bruce Willis al muzicii românești, Mihai Mărgineanu s-a-ncordat puțin și a pregătit un nou album care te va surprinde (din nou!) și s-ar putea să aibă și alte efecte secundare precum mult râs, stare de bine și alte efecte similare.


În premieră în Timișoara, te așteptăm pe data de 25 februarie să fii prezent la lansarea în orașul nostru a noului album Mihai Mărgineanu – Teatrul Minciună. Dacă până acum ne-a spus că «Îl iubește femeile» sau ne-a făcut cunoștință cu «Gore din chitila», noul album al lui Mișu e… e… greu de explicat prin cuvinte. Mai bine vii să te convingi singur“, spun organizatorii acestui concert, Event Arhitects.

Recent, cunoscutul solist a anunţat că investeşte peste 60.000 de euro pentru a obţine un un nou brevet de pilotaj, de această dată pentru avionul de pasageri. Mărgineanu (46 de ani) a obţinut în 2013 „Private Pilot Licence” după ce a absolvit școala de pilotaj şi, când nu este pe scenă ori la filmări pentru serialul „Las Fierbinţi”, solistul este mai mereu „printre nori”, în propriul avion, un Cesena de mici dimensiuni. Biletele pentru concertul artistului din Timişoara au preţuri cuprinse între 50 şi 100 lei şi se pot procura la caseriile Sălii Capitol, pe www.bilete.ro sau la numărul de telefon 0752806143.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.