Motivul INCREDIBIL pentru care oamenii urcă seara până la ultimul etaj pe...

Motivul INCREDIBIL pentru care oamenii urcă seara până la ultimul etaj pe scări, la Spitalul Judeţean Timişoara, deşi lifturile sunt funcţionale

4
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean 11

La Spitalul Judeţean Timişoara, aparţinătorii bolnavilor internaţi în unitatea medicală sunt nevoiţi să urce pe scări chiar şi până la etajul nouă, mai ales după ora 18.00. Asta deşi un singur lift din cele cinci nu funcţionează, care va fi schimbat în următoarea perioadă. Marius Craina, managerul de la „Judeţean”, a oferit o explicaţie incredibilă pentru această situaţie. Şi anume, lifturile nu circulă în intervalul orar 18.00 – 22.00 pentru că nu are cine să-i plimbe pe oameni.

„Avem o problemă în ceea ce priveşte angajarea de liftieri la Spitalul Judeţean Timişoara.


Practic, scoatem posturi la concurs pe bandă rulantă, dar nu se prezintă nimeni. La lifturile noi, cartea tehnică le permite să circule chiar şi cu liftieri care nu au acreditare. În cazul celor vechi, noi ne-am oferit chiar să organizăm acele cursuri pentru acreditare necesare angajării ca liftieri, doar să vină să se angajeze şi cu toate acestea nu găsim personal”, a explicat Marius Craina.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean Timişoara, oamenii nu se prezintă la concurs speriaţi de salariile mici pe care le primesc. Aşa se face că din lipsă de liftieri, oamenii care au treabă în unitatea medicală după ora 18.00 pot urca la etaj doar pe scări. „În acest moment, avem cinci posturi de liftieri scoase la concurs. Pentru ca toate cele cinci lifturi să funcţioneze până la ora 22.00, ar fi nevoie de un număr total de 20 persoane”, a conchis Marius Craina.

4 COMENTARII

  1. In secolul 21 oamenii nu stiu sa utilizeze un lift ? Sau lifturile sunt atat de invechite incat nu pot fi folosite numai de personal calificat ca liftier ?? Incredibila dificultate pentru un spital judetean…

  2. In loc sa angajati liftieri pe care sa-i platiti mizerabil si care mai apoi isi varsa frustrarea pe vizitatori, poate va ganditi sa schimbati vechiturile alea cu tehnologie noua, ca sunt o rusine pentru un spital judetean. Si atunci cand sunt liftieri, e imposibil sa nu-ti faci nervi. Astia sunt mai boieri ca medicii, obraznici, refuza sa te duca pana la nu stiu ce etaj, opresc lifturile si stau la cafea jos, problema e la nivelul managerului, prost administrata si delasatoare asa cum ne sta noua bine romanilor. Atata timp cat amaratii urca pe scari cuminti si nimeni nu protesteaza, de ce sa se faca schimbarea? E mai simplu sa motivam ca nu vine nimeni sa apese butonul pe un salar de rahat, decat sa ne gandim sa progresam si sa facem lucrurile profesionist. Rusine, spitalul judetean ati ajuns de toata jena.

  3. In loc sa angajati liftieri pe care sa-i platiti mizerabil si care mai apoi isi varsa frustrarea pe vizitatori, poate va ganditi sa schimbati vechiturile alea cu tehnologie noua, ca sunt o rusine pentru un spital judetean. Si atunci cand sunt liftieri, e imposibil sa nu-ti faci nervi. Astia sunt mai boieri ca medicii, obraznici, refuza sa te duca pana la nu stiu ce etaj, opresc lifturile si stau la cafea jos, problema e la nivelul managerului, prost administrata si delasatoare asa cum ne sta noua bine romanilor. Atata timp cat amaratii urca pe scari cuminti si nimeni nu protesteaza, de ce sa se faca schimbarea? E mai simplu sa motivam ca nu vine nimeni sa apese butonul pe un salar de rahat, decat sa ne gandim sa progresam si sa facem lucrurile profesionist. Rusine, spitalul judetean ati ajuns de toata jena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.