Multe surprize la a doua ediţie a Revolution Festival. Interviu EXCLUSIV cu...

Multe surprize la a doua ediţie a Revolution Festival. Interviu EXCLUSIV cu Konstantin Polzovic, unul dintre organizatorii manifestării

0
DISTRIBUIȚI

revolutionfestival

Timişorenii se pot aştepta la o serie de surprize la cea de-a doua ediţie a Revolution Festival, o manifestare organizată de către creatorii celebrului festival Exit, care se desfăşoară la Novi Sad. Chiar dacă organizatorii nu au dezvăluit încă vreo informaţie oficială privitoare la ediţia din acest an, melomanii se pot aştepta la o serie de surprize. Vă invităm să citiţi, în cele ce urmează, un interviu acordat în exclusivitate site-ului PRESSALERT.ro de către Konstantin Polzovic, program-director AAA, unul din organizatorii celebrului festival din ţara vecină.

Zoltan Varga: Care sunt concluziile la care aţi ajuns după prima ediţie a Revolution Festival de la Timişoara?

Konstantin Polzovic: Am tras multe concluzii… prea multe. Suntem cu toţii foarte fericiţi că s-a născut Revolution Festival. Am depus multe eforturi şi ne-am ales cu energii pozitive din partea tuturor celor care au participat, mai tineri, mai bătrâni, amatori de rock, electro, dance, alternative, reggae, artişti tineri, oameni cu gusturi muzicale diferite, toţi laolaltă. Impresia noastră este că toată lumea s-a simţit bine. Şi, după multe luni, sentimentul rămâne.


Acela că toată lumea îşi aminteşte de Revolution Festival cu plăcere. Şi lucrul acesta e foarte important pentru noi. Acum, când avem Revolution Festival, e nevoie ca acesta să crească şi să trăiască, să fie o platformă regională pentru ca tinerii artişti să se poată prezenta în faţa publicului. Să fie ceva cu care Timişoara să se poată identifica.

– Care au fost plusurile şi minusurile primei ediţii?

– Eu nu aş separa lucrurile aşa. Desigur, nu a fost perfect. Dar, atâta timp cât timişorenii şi cei din zonele apropiate s-au simţit bine şi au stat la Muzeul Satului până la orele dimineţii, bucurându-se de scenele diverse şi zonele de artă… asemenea sentimente sunt greu de descris. Eu cred că am reuşit să îi facem pe oameni să trăiască experienţe noi, să întâlnească oameni noi, să se distreze. Lucrurile acestea sunt foarte importante pentru viitorul acestui eveniment.

– Care sunt noutăţile pe care le pregătiţi pentru cea de-a doua ediţie a festivalului?

– Acestea sunt deocamdată secrete. Vom încerca să îi facem pe toţi să se simtă bine şi vom adăuga câteva surprize. În scurt timp vom avea primele informaţii privitoare la ediţia din acest an a festivalului.

– Există schimbări în piaţa evenimentelor din România după tragedia petrecută la clubul Colectiv?

– După această tragedie totul va fi diferit. Noi am avut tragedii similare în Serbia şi de asemenea am fost martorii multor accidente la evenimente de acest fel în întreaga lume. Unde e multă lume, se pot întâmpla accidente. Asta e realitatea. Festivalurile şi adunările publice au nevoie de măsuri de siguranţă sporite, acesta e singurul mod prin care îi putem asigura pe oameni că sunt în siguranţă. Având aceste preocupări, vă pot spune că vom avea veşti cât de curând, referitoare la siguranţa evenimentelor şi privitoare la cea de-a doua ediţie a Revolution Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.