O fată de 13 ani, care s-a pierdut în gara din Timişoara,...

O fată de 13 ani, care s-a pierdut în gara din Timişoara, violată. Vezi cum s-a dat singur de gol agresorul UPDATE Decizia instanţei

1
DISTRIBUIȚI

 

catuse

O fată, în vârstă de 13 ani, a fost abuzată sexual, după ce s-a pierdut în Gara de Nord din Timişoara. Totul s-a întâmplat în luna iunie a anului trecut când copila pleca cu sora sa la nişte rude. La un moment dat, fata s-a trezit singură şi a început să plângă. A fost observată de Florin Danci, de 44 ani, un recidivist cu numeroase condamnări, care a abordat-o şi i-a spus că ştie unde este sora sa. Fata a plecat cu bărbatul care a urcat-o într-un taxi şi a dus-o la Utvin, unde  a violat-o în locuinţa unde stătea. După agresiunea sexuală, insul a trimis-o cu un taxi înapoi în gară. Imediat, fata s-a dus şi a povestit poliţiştilor ce i s-a întâmplat, imediat fiind declanşată o anchetă.

În urma primelor investigaţii, poliţiştii au stabilit unde a fost dusă fata, dar când au ajuns, a doua zi, bărbatul nu mai era.


Înainte să dispară a făcut curat, încercând să şteargă toate urmele. A făcut curat, dar nu a şi aruncat gunoiul. De pe o sticlă de plastic au reuşit să ridice mai multe amprente şi au stabilit identitatea agresorului. Acesta s-a tot ascuns, numai că azi noapte a fost identificat şi reţinut de poliţişti în gara din Timişoara. În momentul comiterii violului, bărbatul mai avea zece zile din perioada de probă după ce a fost eliberat condiţionat după o altă condamnare. A fost reţinut şi urmează să fie prezentat, astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE Judecătoria Timişoara a decis arestarea pe 30 de zile a bărbatului care, în faţa instanţei, a negat acuzaţiile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.