O femeie, la un pas să moară îngheţată după ce s-a răsturnat...

O femeie, la un pas să moară îngheţată după ce s-a răsturnat cu mașina. Unde s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

asccident remetea

A pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț. Nu s-a accidentat însă, neputând să părăsească inițial habitaclul, a fost la un pas să înghețe de frig. Este cazul unei femei de 46 de ani care a făcut accident joi dimineața, la Remetea Mare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost anunțat referitor la producerea unui accident rutier în localitatea Remetea Mare, la ieșirea înspre Timișoara.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, un ofițer și opt subofițeri.


”La sosirea echipajelor la fața locului a fost găsit un autoturism în șanțul cu apă de pe marginea drumului. Conducătorul auto, o femeie în vârstă de 46 de ani, a pierdut controlul autoturismului ajungând în șanț. Aceasta era în afara autoturismului, prezentând contuzii la nivelul membrelor superioare. Fiind în stare de hipotermie, victima a primit primul ajutor medical după care a fost transportată la spital. De asemenea, au fost deconectate bornele de la bateria autoturismului, pentru a evita un posibil incendiu”, transmite Bogdan Mutu, ofițerul de presă al pompierilor timișeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.