Patru milioane de euro, suma fabuloasă care va fi investită pentru modernizarea...

Patru milioane de euro, suma fabuloasă care va fi investită pentru modernizarea tuturor saloanelor de la Spitalul Judeţean Timişoara. De când nu au fost renovate

1
DISTRIBUIȚI

12570939_10203707821695639_1557964611_n

Spitalul Judeţean Timişoara va arăta ca-n Occident nu doar din afară, la sfârşitul acestui an. Aproximativ patru milioane de euro a alocat Consiliul Judeţean Timiş, la începutul lui 2016, pentru modernizarea tuturor saloanelor celei mai mari unităţi medicale din vestul ţării. Unele saloane în care sunt internaţi pacienţii nu au fost renovate complet de 40 de ani, adică din momentul înfiinţării Spitalului Judeţean Timişoara.

„Anul acesta va fi pentru mine prioritate zero sănătatea.


Dacă anul trecut am reuşit să cheltuim în jur de şapte milioane de lei, anul acesta am repartizat 16 milioane de lei la spitalul judeţean, urmând ca toate saloanele, de la etajul trei până la etajul nouă, să poată să fie modernizate în totalitate şi aduse la un nivel european. Probabil că pe anul viitor vom avea nevoie tot de 16 milioane de lei”, a anunţat, la sfârșitul acestei săptămâni, Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Marius Craina, managerul unităţii medicale, consideră că este prioritar să fie modernizate saloanele spitalului. Astfel, lucrările de renovare a acestora vor începe de la etajul nouă în jos şi ar trebui finalizate până la sfârşitul lui 2016.

„Milioane de lei au fost împărţiţi pentru toate secţiile spitalului judeţean. Bani au fost atribuiţi pentru toate secţiile, pentru că toate trebuie să fie modernizate. Putem spune că după un an şi jumătate de investiţii de la CJ Timiş, circa 65-70% din saloanele fiecărei secţii au fost modernizate şi aduse la standardele europene ale anului 2016. S-a stabilit prioritar finalizarea secţiilor unde au fost începute lucrări de modernizare, secţia de neurologie, de cardiologie, de nefrologie, de diabet, de neurochirurgie, de chirurgie. Începând de la etajul nouă şi coborând, toate secţiile la sfârşitul anului 2016 vor fi modernizate din punct de vedere al condiţiilor hoteliere, în proporţie de 100% finalizate”, a precizat Marius Craina.

1 COMENTARIU

  1. Campanie pentru prosti..bani erau bugetari încă din 2013..faptul ca azi a devenit o necesitate e arhicunoscut..problema presei rămâne și cat vor fi investiți în realitate ..oricum genul acesta de exemplificare e în 2016 la nivelul tarilor cu economie deficitara..într o maniera europeana știrea devine credibila după realizare..însă cum managerul spitalului va mai domni maxim 1 luna sigur suma de bani va fi redistribuita..iar în România presa nu raspunde pentru manipularea ideilor nerealizate nici pentru compromisul electoral..concluzia ..rămâne o incertitudine atât bugetul cat și presa..certitudinea e manipularea ..Rămâneți cu ideea ca va urma…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.