Pesediștii își măresc echipa din consiliul local. Ce provocare i-a lansat preşedintele...

Pesediștii își măresc echipa din consiliul local. Ce provocare i-a lansat preşedintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, avocatei Luminiţa Ţundrea

0
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu 2

Componența Consiliului Local Timișoara se va schimba, din nou, după ce la debutul acestui an Iulius Jugănaru, recent uns consilier local PNL a decis că nu poate să fie și ales și director al Spitalului CFR, optând să lase locul din CLT următorului clasat pe lista USL. Așa se face că PSD va avea un nou consilier, care li se va alătura lui Alfred Simonis, Romanița Jumanca, Dan Idolu, Lucian Taropa, Ramona Olteanu și Ioan Mateescu. Este vorba despre avocata Luminița Țundrea, care, conform listei USL din 2012, este cea care va primi calitatea de consilier local.


În acest sens, PSD Timiș a făcut deja pregătirile. Secretarul formațiunii, Adrian Negoită, ne-a declarat că „săptămâna trecută am făcut actele necesare și le-am transmis către domnul Simonis care este liderul de grup al consilierilor locali”.

De venirea Luminiței Țundrea în CLT se leagă și mai multe speranțe ale președintelui PSD Timișoara, Sebastian Răducanu. Acesta ne-a declarat că „doamna Țundrea este un avocat de succes din Timișoara, o profesionistă în domeniul ei de activitate și mă aștept de la ea ca proiectele noastre, ale PSD, în aceste ultime luni de mandat, să aibă în spate o expertiză juridică puternică, astfel încât să nu existe nicio posibilitate de a fi contestate, așa cum se întâmplă cu textele multor proiecte sau hotărâri ale CLT”. Deși a precizat că nu se așteaptă ca Țundrea să ducă greul luptei împotriva ieșirilor primarului Nicolae Robu, Răducanu i-a lansat colegei de partid o provocare și anume pe aceea de a-și folosi abilitățile oratorice și pe cele de avocat de succes cu atât de prolific încât munca depusă să îi aducă un nou mandat de ales local și după alegerile locale din acest an. Trebuie spus că Ţundrea nu se află pe lista avansată de PSD cu potenţiali candidaţi pentru Consiliul Local Timişoara la scrutinul din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.