Petrecere cu Bruno Pronsato, unul din cei mai avangardişti producători ai ultimilor...

Petrecere cu Bruno Pronsato, unul din cei mai avangardişti producători ai ultimilor ani

0
DISTRIBUIȚI

party

Amatorii de distracţie au parte în acest weekend de un eveniment deosebit, care îl va aduce în Timişoara pe Bruno Pronsato. Artistul este considerat de presa de specialitate un performer techno intrigant, piesele lui fiind pline de contradicţii, iar adesea eticheta care i se pune este aceea de „minimal“.

Pronsatoa făcut parte din supergrupul Narod Nikki alături de Ricardo Villalobos şi a pus bazele unui proiect Half Hawaii, alături de Sammy Dee.


Adevărata consacrare a venit în 2007 când a editat albumul „Why Can’t We Be Like Us”, care a avut parte de o recenzie cât se poate de favorabilă din partea site-ului Resident Advisor, după care a pus bazele propriului lui label, la care a scos un alt material discografic care s-a bucurat de succes în lumea întreagă numit „The Make Up The Break Up”. „Păşim în noul an cu gânduri mari şi poftă de muzică bună. Şi dacă vorbim de muzică bună, sunt câţiva artişti care îţi vin şi revin mereu în minte. Pentru noi, unul dintre ei e Bruno Pronsato, poate unul dintre cei mai avangardişti producători ai ultimilor ani, oscilând cu mare fineţe între diferite stiluri, impresionând atât prin albumele şi productiile realizate sub nume propriu cât şi în multiple aliasuri şi colaborări“, spun organizatorii acestei petreceri, cei de la NightLong.

Evenimentul va avea loc în această seară la Park Place, de la ora 23.00 şi mai cuprinde seturi susţinute de Prozăcel şi Vladimirescu, iar de elementele vizuale se va ocupa Tz. Biletele pentru acest party costă 20 lei până la ora 01.00 şi 30 lei după.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.