Președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu: „Fac apel la primarul Nicolae Robu să...

Președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu: „Fac apel la primarul Nicolae Robu să închidă acest pasaj, pentru că cred că siguranța cetățenilor acestui oraș este mai importantă decât orgoliul personal”

1
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu

Cerere fermă făcută astăzi de președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, către primarul Nicolae Robu, în legătură cu pasajul rutier de la Michelangelo. După ce a citit în presă că în interiorul pasajului a început să țâșească apa, Răducanu a declarat că „din nou vin doar cu un aspect care ține de siguranța cetățenilor, problemele pasajului Michelagelo, am spus-o și o repet. Inaugurarea acestui pasaj a fost făcută pe grabă, exista posibilitatea infiltrațiilor la momentul la care s-a inaugurat pasajul, iată că acesta deja există.


Am vorbit zilele acestea cu câțiva specialiști care spuneau că dacă îngheață și apoi la venirea primăverii dezgheață, dilatația va fi foarte mare și din punctul lor de vedere nu e sigur pentru cetățeni. Fac apel la primarul Nicolae Robu să închidă acest pasaj, pentru că cred că siguranța cetățenilor acestui oraș este mai importantă decât orgoliul personal de a-și duce la final proiecte nefinalizate sau făcute de mântuială și doar de ochii lumii. Cred că ar avea mai mult de câștigat în timp dacă acest pasaj s-ar închide. Haideți, să îl închidem, să vedem de ce mai are nevoie pentru a fi funcțional, să vedem unde s-au irosit banii, de ce nu s-a făcut studiul cum trebuie, de ce nu a avut curaj proiectantul să îi spună primarului că aici se va ajunge la infiltrații care duc la dilatație și care duce la deteriorarea acestei investiții”. E important de precizat că Primăria Timişoara nu a oferit nicio declaraţie pe marginea subiectului pasajului Michelangelo, transmiţând PRESSALERT.ro că doar primarul poate vorbi pe acest subiect. Contactat telefonic, Robu nu a răspuns.

1 COMENTARIU

  1. Dar siguranță populației nu e afectata în garajul Epic???…Ești mai penibil ca antecesorul tău stimabile comediant..pardon ” profesor”..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.