Primarul Nicolae Robu, DEPENDENT de lux. Vezi cum se lăfăie în timp...

Primarul Nicolae Robu, DEPENDENT de lux. Vezi cum se lăfăie în timp ce se plânge că e sărac

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu la ipj 01_resize

Nu sunt un om bogat sau un om al luxului – cam aşa sună fiecare explicaţie prin care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, simte nevoia să se delimiteze de adversarii săi politici, pe care îi acuză indirect că, dacă au bani, sunt corupţi.

Însă, cu toate că susţine că nu este un om bogat, primarul Nicolae Robu se bucură de ani de zile de aceleaşi privilegii pe care le au oamenii cu câştiguri ridicate. De nu mai puţin de 12 ani Robu are maşină cu şofer, fiind de două ori rector al Universităţii Politehnica din Timişoara şi mai apoi primar, funcţie unde se plimbă cu o limuzină Mercedes de 74 de mii de euro. De fiecare dată când poate primarul se plânge că are un Renault Laguna din 2002, maşină second-hand cu care nu l-a văzut nimeni la muncă. Un alt subiect de lamentare pentru primarul Robu este faptul că deşi a ocupat funcţii înalte, încă locuieşte într-un apartament. Spusele sale sunt contrazise însă de declaraţia de avere, unde apare că Robu împreună cu soţia deţine de fapt două apartamente, din care unul este închiriat. Nu de puţine ori edilul a admis că şi-a ajutat şi cei doi copii să îşi cumpere apartamente, lucru care nu ar fi fost la îndemnâna unui om cu situaţia financiară pe care Robu pretinde că o are.

birou robu

Înclinaţia primarului Nicolae Robu spre lux este confirmată şi de aspectul biroului său din Primăria Timişoara.


Spaţiul a fost renovat de două ori de la venirea liberalului în funcţie din anul 2012. Interesant este că a doua reabilitare, cea mai substanţială, a fost făcută cu fonduri private, numite de Robu sponsorizări, despre care nu a dorit să ofere informaţii nici chiar celor care au depus cereri în baza Legii 544. Despre biroul primarului trebuie spus cel puţin că este dotat cu cabină de duş pentru confortul edilului.

robu si nevasta la new york

De departe plăcerea primarului Robu de a se bucura de privilegiile pe care i le-au adus funcţiile deţinute se vede el mai bine atunci când vorbim despre deplasările acestuia de serviciu şi despre vacanţele sale. Astfel, din bani publici primarul a fost în locaţii precum Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii sau Israel, efectuând deplasări de seriviciu din care a admis singur că a adus doar concepte. În America sau la Roma, primarul nu a ezitat să îşi ia şi familia cu el, exact ca într-o vacanţă personală, lucru confirmat de pozele postate pe internet. În ceea ce priveşte concediile, de când e primar, Robu s-a relaxat în locuri precum Sardinia sau Dubai, de unde a revenit cu o factură de roaming de 3.200 de euro achitată din bani publici.

3 COMENTARII

  1. mai bine decit sa retrocedeze tiganilor cladirile si spitalele din centrul timisoarei,acest lucru nu preocupa ?mai bine maruntisuri si intretinerea unei atmosfere de tiganeala balcanica in detrimentul uneia civilizate adevarat timisorene,stadiul in care ne aflam este datorata bunelor guvernari locale mai ales in ultimii 16 -20 ani.sa vedem adevarul actual fara patima politica si interes financiar.

  2. Foarte frumos mobilier, sper ca are si un numar de inventar daca este la o institutie publica….sa se poata bucura de acelasi confort si viitorul primar !

  3. Funny! Material de stire nu gluma…
    Hai sa vedem, Timisoara – a 2-a capitala a Romaniei. Primaria Timisoara, buget de peste 300 mil.
    Cum iti imaginezi ca ar putea arata biroul tau de primar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.