Edilul-șef Nicolae Robu, NOTĂ INTERNĂ pe tema spaţiului UVT de pe Oituz....

Edilul-șef Nicolae Robu, NOTĂ INTERNĂ pe tema spaţiului UVT de pe Oituz. Ce ordin trebuie respectat până la 15 februarie

0
DISTRIBUIȚI

parcare semn

Patru ani de mandat şi nicio parcare realizată în zona centrală, în ciuda promisiunilor din campanie electorală şi în ciuda faptului că odată cu reabilitarea centrului istoric patru piețe și zece străzi au devenit zone pietonale – aceasta este realizarea cu care se poate lăuda primarul Nicolae Robu în primul său mandat.

Deși săptămâna trecută primarul declara pentru o parte a presei locale că anul acesta timișorenii vor putea parca în noul spațiu care va fi amenajat în zona Oituz, rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea, spunea pentru site-ul nostru că negocierile nu sunt nici pe departe atât de avansate, şi că şi dacă Universitatea de Vest ar decide că dea terenul pentru a primi clădirea Primăriei Vechi la schimb, tranzacţia trebuie să fie aprobată de la nivel central, adică de la Guvern şi Ministerul Invăţământului, de unde a fost alocat terenul către Universitatea de Vest.

În acest sens, primarul Nicolae Robu a emis o notă internă legată de această situaţie: „Sunt nemulţumit de faptul că acea negociere cu Univesitatea de Vest pentru a aduce în patrimoniul municipalităţii a zonei de la Popa Şapcă-Oituz nu avansează aşa cum aş dori eu.


Tot discutăm de aproape doi ani de zile şi nu se finalizează şi am vrut să vin cu o presiune şi am fixat inclusiv un termen ca să se ia toate măsurile pentru a se ajunge la negociere. Cred că am trecut termenul 15, că nu mai ştiu în formula finală dacă l-am trecut, 15 februarie, am vrut să trec. Eu sunt omul care nu se împacă cu explicaţiile, eu sunt omul focalizat pe rezultate, toată viaţa mea am fost focalizat pe rezultate. Nu am venit niciodată să explic de ce nu am putut eu să fiu mai bun, chiar dacă vin cu acuze la adresa unora care ne împiedică. (…) Timişoara are nevoie de o parcare în zona centrală. Are nevoie de mai multe, dar acea parcare în zona aceea este ideală şi ar rezolva o bună parte din necesarul de locuri de parcare pentru zona centrală, de aceea m-am focalizat pe ea.”

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.