Primul târg pentru mirese de la Timişoara va fi la Centrul Regional...

Primul târg pentru mirese de la Timişoara va fi la Centrul Regional de Afaceri. La ce preţ INCREDIBIL va fi „măritată” rochia de nuntă realizată de un celebru designer internaţional (P)

0
DISTRIBUIȚI

 

targ 1

Deși afară e zăpadă, în week-end mii de flori aduse tocmai din Olanda vor fi admirate de cele care și-au găsit alesul și își planifică nunta la primul târg pentru mirese din Timişoara, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, bulevardul Eroilor de la Tisa, nr.22.

Aici peste 100 de furnizori de servicii pentru nuntă se pregătesc să le întâmpine pe viitoarele mirese cu pereți din flori naturale, prezentări de modă, demonstrații de coafura și make-up, show-uri de bar și o tombolă consistentă.

targ 2

Cele care au fost deja mirese au oportunitatea de a-și elibera dulapul și de a-și vinde rochia de mireasă prin programul „Mărită-ți rochia!” .


Cea mai scumpă rochie înscrisă în program este o rochie a designerului Galia Lahav, rochie achiziționată la prețul de 8500 euro și care acum ar putea fi cumpărată la 18.000lei. Cele care vor să își aducă rochia pentru vânzare o pot face joi, 7 ianuarie, intre orele 9.00- 21.00, la centrul regional de afaceri din Timişoara.

Programul târgului este următorul:

Vineri

Ora 12:00 Deschidere oficială – Parada trandafirilor roz (Doamnele și domnișoarele vor fi întâmpinate de florari chipeși care le vor oferi trandafiri)

Ora 17.00- întâlnire cu Dl. Rimă. Flick va aduce zâmbetul pe buze celor prezenți. Expozanții se vor promova în versuri, mirii le vor negocia iar dacă avem mirese nehotărâte, facem pe loc declarația care să le convingă.

Ora 20.00 – închiderea programului.

 

Sâmbătă

Ora 10.00 deschidere expoziție

Ora 14.00 întâlnire cu Dl. Rimă

Ora 18.00 – Prezentare costume de ceremonie și rochii de mireasă

Ora 19.00 – Concert Phaser

Ora 20.00 – Inchiderea programului

 

Duminică

Ora 10.00 deschidere expoziție

Ora 17.00 extragerea câștigătorilor la tombolă

Ora 18.00 închiderea programului