Radu Birlică, lobby pentru Sorin Drăgoi la funcția de președinte al ACS...

Radu Birlică, lobby pentru Sorin Drăgoi la funcția de președinte al ACS Poli. De ce îl vede pe city-managerul Timișoarei ca variantă ideală

0
DISTRIBUIȚI

SORIN DRAGOI LA PRESSALERT10_resize

ACS Poli a rămas pe hârtie fără numărul 1 în club la finele anului trecut. Liviu Anton și-a dat demisia fără ca el sau clubul să explice oficial decizia. Deocamdată prerogativele sale nu au fost preluate de nimeni altcineva, dar lupta pare ascuțită pe post. Deși nu se află în Timișoara, omul care se ocupă de marketing la club, Radu Birlică, și-a exprimat hotărât dorința ca postul vacant să fie ocupat de Sorin Drăgoi, city-managerul municipiului de pe Bega.

Radu Birlică e convins că noul proiect se va urni dacă Sorin Drăgoi (foto) va prelua frâiele clubului. ”Ca director de marketing eu vreau să avem un președinte competent. Mi-aș dori un președinte ca Sorin Drăgoi. L-am cunoscut, am avut întâlniri și m-a ajutat în problemele legate de Poli Timișoara. El ne-ar ajuta mult și la nivel de relații și ca expunere la nivel național. Pe el îl văd soluția ideală.


Am auzit și de celelalte variante. Pe ei nu i-am cunoscut așa de bine. Nu vreau să vorbesc pe nimeni de rău. Eu unul îl regret pe Liviu Anton pentru că a fost conducător bun”, a declarat Radu Birlică pentru PRESSALERT.ro. Interesant e că printre numele vehiculate să ocupe postul lăsat liber se numără și cel al managerului sportiv Daniel Stanciu. Acesta a ocupat o funcție de conducere și la ASA Tg. Mureș. Sorin Drăgoi ocupă funcția de city-manager al Timișoarei, o funcție ”pionierat” în țară, din 2012. El are un Doctorat în Transporturi Auto și a absolvit Institutul Politehnic Bucureşti, Facultatea Transporturi.

Administrator special la Rapid București, Radu Birlică spune că vrea să continue prin firma sa planurile la ACS Poli, un contract pe care ar vrea să-l prelungească în vară. ”Marketingul e esențial într-un club, nu se poate face de la distanță. Eu cât am fost la Timișoara am stat pe cheltuiala mea… Trebuie să existe o strategie, de aceea e foarte important și cine e noul președinte”, a mai spus Birlică. Despre munca începută în Giulești acesta a precizat: ”La Rapid lucrurile sunt liniștite. Cred mult în Dan Alexa. Sunt sigur că vom promova fără probleme cu sprijinul fanilor și al conducerii”.

ACS Poli se va reuni mâine, de la ora 14.00, pentru pregătirea părții finale a campionatului. Timișorenii mai au de disputat trei jocuri din sezonul regulat, apoi vor intra în lupta din play out.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.