RATT, SOLUŢIE de criză pentru stârpirea hoţilor de buzunare din tramvaie. Află...

RATT, SOLUŢIE de criză pentru stârpirea hoţilor de buzunare din tramvaie. Află cum se va interveni

1
DISTRIBUIȚI

 

FURT

Problema hoţilor de buzunare care atacă timişorenii care circulă cu vehiculele RATT ar putea fi rezolvată în curând. Sau cel puţin asta crede primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a anunţat că a dispus o măsură care crede că va da roade.

„Cunosc subiectul, mi-a fost sesizat. Am şi organizat descinderi în tramvaie, cu echipe mixte alcătuite din polițiști locali şi poliţişti de la Poliţia Naţională în civil, dar este foarte greu să fie prinși.


Astăzi am avut o discuție cu consilierul meu personal Ionuț Nasleu pe acest subiect, el trebuia să stea de vorbă cu domnul director Goia pentru a monta în tramvaie, chiar și în acestea vechi, camere video cu suficientă rezoluţie şi punct de vizibilitate cât să putem să îi prindem pe aceşti hoţi. Nu merită să facem investiţii majore în acest stadiu, noi avem pe lângă cele două tramvaie Armonia alte 12 tramvaie trimise la reabilitat, dar trebuie să intervenim pentru siguranţa cetăţenilor. Înregistrările ne ajută să îi prindem, din supravegherea video culegem informaţiile care să fie folosite apoi de poliţişti pentru a descinde să îi prindă în flagrant, pentru că poliţiştii nu pot acoperi toate tramvaiele din Timişoara şi din păcate aşa prin sondare, cum merg ei, sunt şanse destul de mici să îi prindă”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Cosmin Bradu, reprezentant al Departamentului de Comunicare al RATT a declarat pentru PRESSALERT.ro că „săptămâna aceasta suntem în curs de estimare, iar săptămâna viitoare vom putea informa exact când vom monta camerele de luat vederi şi cât va costa investiţia”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.