Regizorul Ardeal Ieremia: cea mai mare problemă a Timișoarei e „JEGUL”. De...

Regizorul Ardeal Ieremia: cea mai mare problemă a Timișoarei e „JEGUL”. De ce crede că Arsenie Boca are menirea „de a ne arăta cât suntem de penibili” și ce spune despre Mercedesul lui Robu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ion ardeal ieremia (3)

Cea mai mare problemă cu care se confruntă Timișoara este mizeria din oraș. Acesta este punctul de vedere al regizorului Ion Ardeal Ieremia, care a fost invitat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, în care a vorbit despre modul în care primarul Nicolae Robu a condus orașul în ultimii patru ani, și nu numai.

Pentru început, regizorul a comparat lucrările realizate în mandatul lui Nicolae Robu cu modul în care o firmă renovează un apartament. „Mi se spune că va fi pusă pe jos sticlă ca să văd la vecin, că se va face parcare subterană, o stație de metrou cu o mică piscină subterană. Orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare. După ce face toate aceste lucruri, îmi lasă o serie de mici surprize, care nu mă lasă să trăiesc viața mea minunată și perfectă. Pleacă și lasă toată mizeria acolo. Dar se bate cu ultima jumătate de cărămidă în piept și spune că v-am făcut oglinzi venețiene, v-am făcut metrou, parcare subterană. Ai făcut, dar curat știi să faci?”, a spus regizorul la PRESSALERT LIVE, sătul de mizeria din Timișoara.

Ion Ardeal Ieremia a criticat, în cadrul emisiunii din această seară, și modul în care au fost realizate lucrările de reabilitare a centrului istoric al Timișoarei. „Ți se pare nou ce s-a inaugurat? Faci un lucru în ideea să fie nou și zici că e cumpărat de la anticariat, Supermama zici că e cumpărată de la second-hand,”, consideră regizorul. Ion Ardeal Ieremia spune că și-ar dori ca trotuarele să fie reparate și spălate, astfel încât să nu-și mai prăfuiască pantofii când merge de acasă la serviciu, dar nu crede că se va întâmpla prea curând acest lucru.

„Nicolae Robu nu are cum să le ceară acelor oameni să facă curățenie, dacă se plimbă cu un Mercedes cumpărat de Retim.


Vorbim de un clasic caz de corupție. Acest domn a primit de la firma de salubritate o mașină nou-nouță, care îi plătește și factura de mobil pentru toate convorbirile de pe planeta asta. Doar că acest oraș stă cel mai prost la capitolul jeg. Și cine e șeful jegului în Timișoara? Cine a dat Mercedes-ul primarului Robu. Dar oare se știe că sunt scule de spălat trotuarele, șampon care spală strada?”, s-a întrebat retoric regizorul timișorean.

„Menirea lui Arsenie Boca este să ne arate cât suntem de penibili”

Ion Ardeal Ieremia a vorbit, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, și despre Arsenie Boca și a explicat care este rolul său pentru români. „Menirea lui Arsenie Boca este să ne arate cât suntem de penibili. Dacă am avut vreun dubiu, acum m-am convins. Cred în Dumnezeu, dar nu pot să cred în isteria pornită de la această entitate numită Arsenie Boca. Acest Arsenie Boca conduce Timișoara și e bine să știe că buna intenție se urmărește până la ultima consecință. Degeaba ai avut intenții bune care au ieșit prost. Intenția bună nedusă până la capăt iese prost. Degeaba ești pe toate geamurile, pe toate windows-urile, dacă cazi în toate gropile”, a explicat regizorul timișorean.

Ion Ardeal Ieremia a criticat și decizia interzicerii biciliștilor în centrul Timișoarei, asta în condițiile în care proprietarii căsuțelor de la târgul de Crăciun au intrat cu mașinile în piață, și nu numai. „În Piața Victoriei poate intra chiar cine vrea, cu excepția bicicliștilor”, a comentat regizorul, la PRESSALERT LIVE. În final, Ion Ardeal Ieremia a conchis că în cazul în care Nicolae Robu va mai câștiga un mandat de primar al Timișoarei, asta înseamnă că „ni-l merităm. Nu l-am votat să îi fie lui bine, ci să ne fie nouă bine. A trecut un an de când am fost la PRESSALERT LIVE, iar pantofii mei arată la fel de rău și de murdari. Vreau ca pantofii mei să semene cu cei ai lui Ben Oni Ardelean”.

Regizorul l-a descris, în câteva cuvinte, pe primarul Nicolae Robu, care nu acceptă părerile diferite venite din partea cetățenilor: „are mentalitatea tipică profesorului care consideră că el este stăpânul, iar studentul un idiot. Cetățenii nu sunt idioți, ci nemulțumiți. Nicolae Robu se poartă ca un copil căruia părinții i-au dat toate jucăriile. Vă dați seama că le strică pe toate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.